Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Şubat 2018 - 18:33 Yorum: 0

‘Etkili İletişim’ çalıştayı

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği'nin Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) üst yönetimi ve birim amirlerine yönelik "Etkili...

‘Etkili İletişim’ çalıştayı

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği'nin Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) üst yönetimi ve birim amirlerine yönelik "Etkili İletişim" çalıştayı düzenlendi.

Çalıştaya, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa, Büyükşehir Belediyesi ile TESKİ'nin yöneticileri katıldı. Etkili iletişim çalıştayında bir konuşma gerçekleştiren Başkan Kadir Albayrak, "Bu tür etkinlikleri kurumsallık açısından faydalı ve önemli görüyoruz. Bir yandan Tekirdağ'a hizmet ederken, diğer yandan da kurumsallık açısından hem personele, hem de üst yönetime yönelik eğitim çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Etkinliğin faydalı geçmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

‘Etkili İletişim’ çalıştayı

‘Etkili İletişim’ çalıştayı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber