Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Nisan 2015 - 14:58 Yorum: 0

ETO Başkanı Güler:

"Eskişehir için tek yürek, tek akıl olacak milletvekilleri gerekiyor"

ETO Başkanı Güler:

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Ticaret Odası Başkanı (ETO) Metin Güler, "Eskişehir için tek yürek, tek akıl olacak milletvekilleri gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Güler, ETO'nun Meclis Olağan Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, geçen hafta gerçekleştirilen "AB Perspektifinden Eskişehir Havacılıkve Raylı Sistemler Vizyon Toplantısı"nda Eskişehir'in geleceğini çok yakından ilgilendiren Raylı Sistemler Test Merkezi'nin bir an önce açılması gerektiğini Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin'e ilettiklerini kaydetti.

Kentteki havacılık sektöründeki firmalarına verilecek destekle ihracatın yakın zamanda 1 milyar liraya çıkarabileceğini ifade eden Güler, raylı sistemler ve havacılık sanayine yönelik son derece önemli stratejiler belirlediklerini kaydetti.

Güler, kendilerini ziyaret eden milletvekili aday adaylarına tüccar, sanayici ve esnafın beklentilerini anlattıklarını belirterek, kent için olmazsa olmaz lobi faaliyetlerinin eksikliğine dikkati çektiklerini vurguladı.

Birlik ve beraberlik kültürünün Eskişehir için önemli olduğunu anlatan Güler, şöyle konuştu:

"Bunu odamızı ziyaret eden tüm siyasi partilerin milletvekili aday adaylarına da bizzat ilettim. Eskişehirli olmasa da Eskişehir'de yaşayan, şehri ve sorunlarını bilen milletvekillerine ihtiyacımız olduğunu söyledim. Çünkü bu şehrin Ankara'da daha çok sahiplenmesi gerekiyor. Elbette bunun için gayret gösteren bürokratlarımız, vekillerimiz var. Eskişehir daha iyisini, daha fazla gayreti hak ediyor. Eskişehir için tek yürek, tek akıl olacak milletvekilleri gerekiyor. Bunu başardığımızda Eskişehir bambaşka bir yere gelecek. Biz de bu birlik ve beraberliği sağlamanın gayretindeyiz. Eskişehir için fayda sağlayacak her projenin, çabanın destekçisiyiz. Destek olmaya da devam edeceğiz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber