Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mayıs 2016 - 16:18 Yorum: 0

ETSO AB Bilgi Merkezi’nden Avrupa Günü Etkinliği

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren, Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi, ülke çapındaki 21 AB Bilgi Merkezi ile eş...

ETSO AB Bilgi Merkezi’nden Avrupa Günü Etkinliği

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren, Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi, ülke çapındaki 21 AB Bilgi Merkezi ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 9 Mayıs Avrupa Günü etkinlikleri kapsamında, Erzurum'un farklı mekânlarında vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor.

Ömer Nasuhi Bilmen Caddesi üzerindeki bir pastanede bilgilendirme standı açan ETSO AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Elifnur Terzioğlu, standı ziyaret eden pastane müşterilerine hem AB'yle ilgili tanıtıcı broşürler dağıttı hem de, "AB -Türkiye ilişkileri", "Türkiye'nin AB'ye Uyum Süreci" ile AB Bilgi Merkezleri ve gerçekleştirdiği etkinlikler hakkında bilgilendirdi.

Etkinlikte ayrıca genç ve çocuklara, otomobil yerine bisiklet kullanmayı özendiren ve daha hareketli bir yaşam tarzını lanse eden "Bisiklet ve Arabalar" oyunundan dağıtıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber