Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mayıs 2016 - 10:38 Yorum: 0

ETSO, TOBB’un 72. Genel Kurulu’na Katıldı

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ETSO) yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile üst kurul delegeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) mali genel...

ETSO, TOBB’un 72. Genel Kurulu’na Katıldı

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ETSO) yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile üst kurul delegeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) mali genel kuruluna katıldı.

TOBB'un 72'inci Genel Kurulu, M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde, TOBB'a bağlı 365 oda ve borsanın yöneticileri, üst kurul delegeleri ile bürokratlar ve siyasi partilerin temsilcilerinin katılımıyla TOBB ETÜ Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan TOBB Genel Kurulu'nda daha sonra birliğin faaliyetlerinin anlatıldığı multivizyon gösterimi sunuldu. Açış konuşmasını, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun yaptığı kurulda, siyasi partilerin temsilcileri de birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından yönetim kurulu faaliyet raporu genel kurula sunularak oylandı. Programın öğleden sonraki bölümünde ise komisyonların sunumları gerçekleştirildi. Genel Kurul, 2017 yılı bütçe teklifinin sunulması, müzakeresi ve oylanmasının ardından sona erdi.

TOBB'un 72. Genel Kurulu'na ETSO'yu temsilen; Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Meclis Başkanı Saim Özakalın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şevket Demir, Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Özdemir, TOBB üst kurul delegeleri; Ahmet Satılmaz, Mehmet Tavlaşoğlu, Eyüp Gözgeç, Mehmet Hakan Erduman, Melih Kaya ile Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Haktan Ömeroğlu ve Genel Sekreter Av. Harun Delibaş katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber