Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Aralık 2014 - 21:03 Yorum: 0

ETSO'da "Üniversite Sanayi İşbirliği" toplantısı

ERZURUM (AA) - Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ETSO) "Üniversite Sanayi İşbirliği" toplantısı düzenlendi.ETSO Yönetim Kurulu Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, kentte üniversite-sanayi...

ETSO'da 'Üniversite Sanayi İşbirliği' toplantısı

ERZURUM (AA) - Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ETSO) "Üniversite Sanayi İşbirliği" toplantısı düzenlendi.

ETSO Yönetim Kurulu Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, kentte üniversite-sanayi işbirliğinin istenilen düzeyde olmadığı belirtilerek, bu işbirliğini artırılması için izlenecek yol ve yöntemler üzerinde görüş alış verişinde bulunuldu.

Söz konusu işbirliğinin sağlanması için bir mekanizmanın kurulması konusunda görüş birliğine varan katılımcılar, belirlenecek bir takvim dahilinde, sektörel bazda toplantılar düzenlenmesi ve bu sektörlerde üretici konumundaki firmalarla, üniversitedeki muhataplarının karşılıklı olarak işbirliği potansiyellerini belirlemesi gerektiği vurgulandı.

ETSO Başkan Vekili Hasan Akal, üniversite-sanayi işbirliğinin önemli olduğunu belirterek, "Sanayimiz gelişirse, ilimiz, üniversitelerimiz gelişir. Üniversitelerimiz gelişirse aynı şekilde ilimizin ve sanayimizin gelişimine katkıda bulunur. Bu sebeple üniversite-sanayi işbirliğine büyük önem veriyoruz" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber