Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ekim 2014 - 16:43 Yorum: 0

ETSO'dan Almanya çıkarması

ETSO, 47 iş adamından oluşan heyetle Almanya'nın Hannover şehrine ticari seyahat programı gerçekleştirdi

ETSO'dan Almanya çıkarması

EDİRNE (AA) - Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), 47 iş adamından oluşan heyetle Almanya'nın Hannover şehrine ticari seyahat programı gerçekleştirdi.

ETSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, seyahat 18-22 Ekim tarihleri arasında yapıldı.

Program kapsamında, Hannover Messe Fuarı’nda eş zamanlı düzenlenen BAUEN&INFA ve EUROBLECH fuarlarını ziyaret eden heyet, çeşitli kurum ve kuruluşlara resmi ziyaretler yaptı, ikili görüşmeler gerçekleştirdi ve sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

KOSGEB tarafından desteklenen ETSO Almanya / Hannover Heyet Programı kapsamında, iş adamları için sektörlerine ayrı faaliyetler organize edildi.

Programın kapsamında, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı Mehmet Eren, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Kadir İriş ve Cavit Duvan’dan oluşan resmi ziyaret heyeti, çeşitli bankaların yetkilileri, Hannover Ticaret ve Sanayi Odası, başkonsolosluk ve ticari ataşeliğini ziyaret etti. Ziyaretlerde, Edirne bölgesi ile olası ortak potansiyel taşıyan işbirliği sahaları değerlendirildi.

Ayrıca Hannover Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığı ile düzenlenen toplantıda, Hannover’in en büyük alışveriş merkezi ziyaret edilerek, merkezin Genel Müdürü ve Hannover Perakendeciler Birliği Sektör Temsilcisi tarafından, heyetin perakende temsilcilerine detaylı bilgilendirmeler yapıldı. Düzenlenen faaliyet kapsamında sektör temsilcileri, hem Almanya’daki perakende sektörü ile ilgili detaylı bilgi edinmiş hem de sektörü yerinde görerek önemli tespitlerde bulunmuş oldu.

Üç günlük verimli bir programı tamamlayan iş adamları, KOSGEB desteğinden faydalanarak gerçekleştirilen organizasyondan edindikleri izlenim ve tecrübelerden memnun bir şekilde Türkiye'ye döndü ve ilk kez gerçekleştirilen böyle bir organizasyona katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber