Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Kasım 2016 - 15:28 Yorum: 0

ETSO’dan LÖSEV kermesine destek

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) heyeti, Edirne Giyim Sanayi ve Birlik Konfeksiyon Fabrikası'nın bu yıl beşincisini düzenlediği, gelirlerinin tümünün...

ETSO’dan LÖSEV kermesine destek

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) heyeti, Edirne Giyim Sanayi ve Birlik Konfeksiyon Fabrikası'nın bu yıl beşincisini düzenlediği, gelirlerinin tümünün LÖSEV'e bağışlandığı kermesine katılarak destekte bulundular.

Fabrika bünyesinde çalışanlar, kendi hazırladıkları yiyecek, içecek ve el işlerini satışa sunarak gelirini LÖSEV'e bağışlıyor. ETSO heyeti, Edirne Giyim Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Mümtaz İsmail Erman ve Genel Koordinatör Sayhan Türkeş ile görüşerek yaptıkları kermesi anlamlı bulduklarını dile getirdiler.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, ziyarette yaptığı açıklamada, "Odamız üyesi, Edirne Giyim Sanayi A.Ş.'nin ilimiz ve ülkemiz ekonomisine istihdam ve ihracat açısından büyük katkı sağlamanın yanı sıra sosyal sorumluluk alanında da yaptığı etkinlikler ile çevrelerine olan duyarlılıklarını bir kez daha ortaya çıkarmıştır. Örnek duyarlılığınızdan dolayı sizleri kutluyoruz" dedi.

Recep Zıpkınkurt fabrika çalışanlarını kutlayarak, "Böylesine önemli bir toplumsal duyarlılığa imza atan Edirne Giyim Sanayi-Birlik Konfeksiyon çalışanlarını da örnek projelerinden dolayı tebrik ediyoruz" diye konuştu.

ETSO’dan LÖSEV kermesine destek

ETSO’dan LÖSEV kermesine destek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber