Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 09 Mart 2015 - 15:58 Yorum: 0

ETSO'dan proje çalışma gezisi

EDİRNE (AA) - Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Eren ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan  Yambol Ticaret ve Sanayi Odası'nın BG-TR Sınırötesi İşbirliği...

ETSO'dan proje çalışma gezisi

EDİRNE (AA) - Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Eren ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan  Yambol Ticaret ve Sanayi Odası'nın BG-TR Sınırötesi İşbirliği Programı kapsamında yürüttüğü projenin bilgilendirme toplantısına katıldı.

ETSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantı öncesi Yambol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Stoicho Stoichev'i ziyaret eden Meclis Başkanı Eren ve Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı  Aslan davetlerinden dolayı Yambol TSO Başkanı'na teşekkürlerini iletti. Yambol TSO Başkanı Stoichev, yeni açılacak BG-TR Sınırötesi İşbirliği Programı kapsamında Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği yapmayı arzu ettiklerini ve olası bir partnerlikten memnuniyet duyacaklarını söyledi. Eren ise Yambol TSO ile yıllardan beri süregelen çalışmaların devam ettirilmesini ve yeni partnerlikler ile geliştirilmesini istediklerini dile getirdi.

Proje tanıtım toplantısında söz alan Aslan da Bulgaristan'daki Ticaret Odaları ile sıkı dostluklar kurulduğunu ve bu dostluk ilişkilerinin ortak projelerle taçlandırılarak somut sonuçlar elde edilebileceğini dile getirdi.

 

ETİKETLER: ETSO , Yambol , Mehmet Eren
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber