Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Mart 2018 - 11:08 Yorum: 0

ETSO’dan üyelerine yeni bir hizmet

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), şirket kurmak isteyenlere sağladığı hizmetlere bir yenisini daha ekledi.

ETSO’dan üyelerine yeni bir hizmet

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), şirket kurmak isteyenlere sağladığı hizmetlere bir yenisini daha ekledi. Artık şirket kuruluşlarındaki defter tasdikleri de Ticaret Sicili Müdürlüğü'nde yapılabilecek.

İş dünyasına daha kaliteli hizmet sunmak adına çalışmalarını sürdüren ETSO, şirket kuruluş işlemlerini daha hızlı bir biçimde gerçekleştiriyor. ETSO, "Şirket Kuruluş Sözleşmesinin Ticaret Sicili Müdürlüklerinde İmzalanması Hakkındaki Tebliğde yapılan değişikliğin yürürlüğe girmesinin ardından, yeni bir hizmeti daha üyelerine sunmaya başladı. Vergi Dairesi, SGK, Noter ve bankalara gitmeden bütün işlemleri Ticaret Sicil Müdürlüğü'nde çözebilen ETSO üyeleri, şimdi de şirket kuruluşlarındaki defter tasdikini Oda'da yaptırabilecek. Böylelikle; daha önce birkaç günde tamamlanan şirket kuruluş işlemleri, yaklaşık 1 saat içerisinde tamamlanabilecek.

"Süre kısalıyor, maliyet azalıyor"

Üyelerin hızlı ve kaliteli hizmete erişmesine büyük önem verdiklerini ifade eden ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından sunulmaya başlanan hizmetler sayesinde zaman tasarrufunun yanı sıra kuruluş maliyeti işlemlerinin de yüzde 50 oranında azaldığına söyledi.

Devletin, iş dünyasının istifadesine sunduğu ve işlemleri kolaylaştıran her çalışmayı yakından takip ettiklerini dile getiren Başkan Yücelik, "Üyelerimize, özellikle şirket kuruluşu ve diğer Ticaret Sicili işlemlerine yönelik hizmetlerimize her geçen gün bir yenisini daha ekliyoruz. Daha önce 4-5 farklı kuruma gidilerek, 7-8 prosedür uygulanarak ve farklı hizmet bedelleri ödenerek yapılan işlemlerin tamamı artık odamızda yapılacak. Bu şekilde üyelerimiz hem zaman ve hem de maliyet tasarrufu sağlayacak" diye konuştu.

Prosedürlerin ve maliyetlerin azaltılmasının olumlu geri dönüşlerinin olduğunu kaydeden Başkan Yücelik, Oda hizmetlerinde üyelerin işlerini kolaylaştıracak her türlü uygulamaya kısa sürede adapte olduklarını da sözlerine ekledi.

ETSO Ticaret Sicili Müdürü Hakan İnanlı da, işlemlerin aksamadan yürütülmesi için çaba gösterdiklerini belirterek, üyelerin kolaylaşan hizmet uygulamalarından memnuniyet duyduğunu söyledi.

ETSO’dan üyelerine yeni bir hizmet

ETSO’dan üyelerine yeni bir hizmet

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber