Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mart 2015 - 14:38 Yorum: 0

ETT - DER ekibi İtalya'dan döndü

EDİRNE (AA) - Edirne Tanıtım ve Turizm Derneği (ETT - DER) üyeleri, "Nehirler Projesi" kapsamında gittiği İtalya'dan döndü. Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, İtalya'nın nehirler,...

ETT - DER ekibi İtalya'dan döndü

EDİRNE (AA) - Edirne Tanıtım ve Turizm Derneği (ETT - DER) üyeleri, "Nehirler Projesi" kapsamında gittiği İtalya'dan döndü. 

Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, İtalya'nın nehirler, deltalar ve bereketli topraklar bölgesi Adriyatik kıyılarındaki Portogruaro yerleşiminden ve çevresinde ev sahibi kurum Vegal Venezia Orientale organizasyonunda toplantı ve proje etkinlikleri kapsamında 4 gün kalan proje ekibi Edirne'ye geldi. 

Kenti İtalya'da Edirne Tanıtım ve Turizm Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Bacıoğlu, Doç. Dr. Emel Gönenç Güler ve Yrd. Doç. Dr. Musa Uludağ temsil etti.

İtalya'daki etkinliklerde nehirleri ve doğal alanları kapsayan bir dizi ziyaretler, incelemeler ve toplantılar gerçekleştirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber