Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 29 Temmuz 2017 - 12:28 Yorum: 0

ETU Triatlon Avrupa Kupası Finali start aldı

Beylikdüzü Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı ETU Triatlon Avrupa Kupası Finali, yaş grupları olimpik mesafe yarışlarıyla start aldı.

ETU Triatlon Avrupa Kupası Finali start aldı

Beylikdüzü Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı ETU Triatlon Avrupa Kupası Finali, yaş grupları olimpik mesafe yarışlarıyla start aldı.

ETU Triatlon Avrupa Kupası Finali, Beylikdüzü Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu işbirliğiyle, Beylikdüzü Gürpınar Sahili'nde başladı.İlk kez Gülpınar sahilinde gerçekleşen ETU Triatlon Avrupa Kupası FinaliOlimpik kategoride ve Paratiratlon kategorilerinde yaklaşık 300 sporcunun katılımıyla gerçekleşiyor.Yaş grupları olimpik kategorisinde kadın ve erkeklerin ayrı ayrı yarışacağı sporcular, bin 500 metre yüzme, 40 kilometre pedal çevirme ve 10 kilometre koşularıyla parkurlarını tamamlayacak.

Sporcuların yarışlarını yakından takip eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Çok mutluyuz, bugün İstanbul bir spor parkuru kazandı. Triatlon Federasyonuyla birlikte bu turnuvayı bugün burada gerçekleştiriyoruz. Ama esas yarın uluslararası bir yarışma var. Çok keyifli, yüzecekler, bisiklet binecekler daha sonra koşacaklar. Yaklaşık 51 kilometrelik bir mücadele yani, müthiş bir şey. Bugün kızlı erkekli çok güzel bir mücadele oldu. Görüyorsunuz, şu anda parkuru bitiren arkadaşlar bisikletini alıyor ve yola çıkıyor. Burada esas önemi mesaj Beylikdüzü'nün 250 bin metreye yakın alanını, yaklaşık 3 kilometrelik aksını kapsayan bu sahile böyle bir spor felsefesi yerleşti. Bundan sonra tüm İstanbul'u buraya spora bekliyoruz. Yüzecekler, koşacaklar, yürüyecekler, bisiklet binecekler hatta başka branşlarda düşünüyoruz. Paten kayacaklar, okçuluk düşünüyoruz. Başarılar diliyoruz tüm sporculara yarın esas yarış. Yarın tüm İstanbulluları bekliyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber