Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 26 Haziran 2016 - 18:18 Yorum: 0

Euro 2016

EURO 2016 2. Tur maçında İrlanda Cumhuriyeti'ni 2-1 mağlup eden Fransa çeyrek finale yükseldi.

Euro 2016

EURO 2016 2. Tur maçında İrlanda Cumhuriyeti'ni 2-1 mağlup eden Fransa çeyrek finale yükseldi.

Stade des Lumieres'de oynanan maçı İtalyan hakem Nicola Rizzoli yönetti. İlk yarıyı 1-0 geride kapandan Fransa ikinci yarıda bulduğu gollerle İrlanda Cumhuriyeti'ni 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Karşılaşma hızlı başladı. 1. dakikada Paul Pogba'nın ceza sahasında Long'u düşürmesiyle hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunda Robert Brady topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Skoru eşitlemek için çaba harcayan Fransa bu devrede bunu başaramadı ver ilk yarı İrlanda Cumhuriyeti'nin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda Fransa beraberlik şansını yaklaşsa da ilk bulduğu pozisyonlarda bu şansı değerlendiremedi. Baskısını sürdüren Fransa 58. dakikada eşitliği sağlamayı başardı. Sağ kanttan Sagna'nın ortasında Griezmann ceza sahası içinde kafa vuruşu ile takımına beraberliği getirdi. Ardından bir kez daha sahneye çıkan Griezmann 61. dakikada takımını öne geçirdi. Giroud'un ceza sahasına indirdiği topu Griezmann ağlara göndererek skoru 2-1 yaptı.

66. dakikasında Griezmann savunmanın arkasına sarktığı sırada Duffy'nin yaptığı müdahale sonrası yerde kaldı. Duffy bu pozisyonda kırmızı kart gördü ve İrlanda 10 kişi kaldı. 10 kişi kalan rakibi karşısında baskısını arttıran Fransa farkı açmak için çabaladı ama maçta başka gol olmadı. Karşılaşmadan 2-1 galip ayrılan Fransa adını çeyrek finale yazdırdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber