Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 16 Temmuz 2018 - 15:43 Yorum: 0

Euroleague takvimi oyuncuları zorlayacak

Euroleague takviminin açıklanmasıyla birlikte tartışmalar tekrar başladı.

Euroleague takvimi oyuncuları zorlayacak

Euroleague takviminin açıklanmasıyla birlikte tartışmalar tekrar başladı. Mili maçlarla çakışan Euroleague maç takvimi, en çok oyuncuları zorlayacak.

FIBA ile Euroleague arasındaki maç takvimi tartışması sürerken, Euroleague'in açıkladığı yeni takvim, yeni tartışmaları de beraberinde getirdi. Takvimdeki bazı maçların milli maç elemeleri ile çakışan şekilde yayınlaması, en çok oyuncuları zorlayacak. Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA), 2019'da Çin'de düzenlenecek Dünya Kupası için eleme maçlarının oynanacağı günleri 2015 yılında yayınlamış, eleme maçlarını oynayacak ülkelerin belirlenmesi üzerine de geçtiğimiz hafta tam programı açıklamıştı. Bunun üzerine, Dünya Kupası için milli takımların eleme pencereleriyle yapılan çatışma, Euroleague yönetim organının kasıtlı bir iradesi gibi görünürken, EuroLeague hem sporcuları oldukça zor durumda bırakıyor hem de Avrupa basketbolu ile çatışmaya girmekten çekinmediğini açıkça belirtiyor.

Takvimde yer alan çakışmalar şu şekilde:

Dünya Kupası Elemeleri İkinci Turu'nda, Türkiye-İspanya maçının oynanacağı tarihte, EuroLeague'de Türk ve İspanyol takımları karşılaşacak.

29 Kasım

Türkiye-İspanya

Darüşşafaka- Herbalife Gran Canaria

30 Kasım

Anadolu Efes- Kirolbet Baskonia Vitoria Gasteiz

Barcelona Lassa-Fenerbahçe

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber