Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Teknoloji 23 Mayıs 2017 - 15:46 Yorum: 0

Ev sineması ayarında TV’ler

LG, 2017 Oled TV serisini ve Nano Cell Display Super UHD TV'lerini kullanıcıların beğenisine sundu.

Ev sineması ayarında TV’ler

LG, 2017 Oled TV serisini ve Nano Cell Display Super UHD TV'lerini kullanıcıların beğenisine sundu.

Sinature Oled TV W7 modelinin sıradışı inovatif Picture-on-Wall tasarımı, Dolby Vision ve Dolby Atmos teknolojilerini barındıran üstün performansı ev sineması deneyiminde rakip tanımıyor.

LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Seong Hak Kim, "CES 2017'de sergilediğimiz en yeni ve göz alıcı LG 2017 OLED TV ürün ailesi ile görüntü teknolojilerindeki uzmanlık ve inovasyonumuzu tüm dünyaya sergilemekle birlikte, TV teknolojisindeki küresel öncülüğümüzü sürdürüyoruz. Önceliğimiz tüketicilerimizin isteklerini en yüksek performansı gösteren ürünlerimizle karşılamak ve yenilenen ürün yelpazemizle oldukça hızlı bir şekilde değişim gösteren TV pazarında liderliğimizi sürdürmek" dedi.

LG Electronics Türkiye Tüketici Elektroniği Satış Direktörü Ergün Altay da, " "Hayatı Güzelleştiren Yenilikler" mottomuz doğrultusunda çıktığımız bu yolda ürünlerimizi geliştirmek ve kullanıcılara çok daha fazlasını sunabilmek bizler için önem taşıyor. 2013 yılından bu yana bizim için kilometre taşı olabilecek en yeni TV modellerimizi tüketiciyle buluşturma şansı yakaladık. Bunların içinde en çok beğeni ve ilgi göreni LG OLED TV'lerimiz oldu. LG olarak, bugün yenilenen ürün gamımızı sizlere tanıttığımız için mutluyuz. LG Türkiye olarak, kullanıcılarımızın hayatını güzelleştirmeye devam edeceğiz" dedi.

LG Oled TV'ler bir milyar renk ve sınırsız kontrast oranı ile birlikte hiçbir ışık sızması olmadan kusursuz siyahlar sunan devrimci pixel dimming teknolojisine de sahip. Bunun yanında LG'nin 2017 Oled TV'leri bir önceki senenin modellerine kıyasla parlaklığı yüzde 25 arttırdığı Ultra Parlaklık teknolojisi sayesinde gerekli noktalarda çok daha üstün bir parlaklık sunabiliyor.

Hem 2017 LG OLED TV modelleri hem de Nano CellTM Display Super UHD TV'ler çok daha parlak sahneler ve detaylı gölgeler sunmayı amaçlayan gelecek nesil HDR içerikleri görüntüleyebilmek için Aktif HDR özelliğine sahip. Aktif HDR özelliği LG TV'lerin görüntüleri kare kare işlemesini ve gerekli olan yerlere dinamik verileri ekleyebilmesine imkân veriyor. Bu teknoloji LG TV'de oynatılan orijinal HDR içeriğin statik veri içermesi ya da meta veri içermemesine bakmaksızın en iyi görüntü kalitesini sunuyor.

Dünyada Dolby Atmos özelliğine sahip ilk televizyon olan 2017 LG Oled TV'ler, kusursuz görüntüyü kusursuz ses özellikleriyle birlikte kullanıcıya sunarak bulunduğu ortamı adeta bir eğlence merkezine çeviriyor. Dolby Vision ve Dolby Atmos özelliklerinin bir araya gelmesi ise tüm dünyadaki profesyonel içerik üreticileri ve dağıtıcı kuruluşlar tarafından desteklenen tamamlayıcı bir çözüm sunuyor. Şu anda 80'den fazla Dolby Vision uyumlu stüdyo içeriği, 100'den fazla Dolby Atmos uyumlu stüdyo içeriği ve her iki formatla uyumlu 25 içerik mevcut durumda.

Dolby Atmos izleyenleri tam olarak aksiyonun ortasına koyuyor ve sahip olduğu zengin seslerle tüm odayı dolduruyor. Hatta baş seviyesinin üstünde kalan noktaları bile güçlü ve hareketli seslerle doldurarak seslerin seyirciler arasında dolaşmasını sağlıyor. Dolby her sesi kendine ait bir noktada izole ederek aynı gerçek dünyadaki gibi oldukça bütünleşik, zengin ve çok katmanlı bir ses deneyimi yaratıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber