Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 28 Temmuz 2017 - 00:23 Yorum: 0

Ev telefonunun kaçak kullanıldığını duyunca 4 bin 600 TL dolandırıldı

Kırklareli'nde bir şahıs ev telefonunun başkaları tarafından kaçak kullanıldığını duyunca, kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılara 4 bin...

Ev telefonunun kaçak kullanıldığını duyunca 4 bin 600 TL dolandırıldı

Kırklareli'nde bir şahıs ev telefonunun başkaları tarafından kaçak kullanıldığını duyunca, kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılara 4 bin 600 TL para verdi.

Olay Lüleburgaz-Evrensekiz Beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kendisini polis olarak tanıtan telefon dolandırıcısı, H.G. isimli şahsı arayarak ev telefonunun kaçak olarak başkaları tarafından kullanıldığını ve telefonu kaçak olarak kullanılan şahısları yakalamaları için para göndermesi gerektiğini beyan ederek para talebinde bulundu. H.G. isimli şahıs söz konusu şüphelinin vermiş olduğu bir bankaya ait hesap numarasına 4 bin 600 TL para yatırdı. Dolandırıldığını anlayan H.G. durumu jandarma ekiplerime bildirdi. Söz konusu şüpheli şahıs ya da şahıslar yapılan bütün araştırmalara rağmen tespit edilemezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber