Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 23 Haziran 2016 - 18:38 Yorum: 0

Ev Yangınına Bahçe Hortumu İle Müdahale

Rize'nin Ardeşen ilçesi Yukarıdurak köyünde bir evde çıkan yangına köylülerin bahçe hortumuyla müdahalesi sonuç vermezken, ev yanarak kullanılamaz...

Ev Yangınına Bahçe Hortumu İle Müdahale

Rize'nin Ardeşen ilçesi Yukarıdurak köyünde bir evde çıkan yangına köylülerin bahçe hortumuyla müdahalesi sonuç vermezken, ev yanarak kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre, Yukarıdurak köyünde Ayşe Nişancı'ya ait evde yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın kısa sürede evi sardı. Köy sakinleri evlerinin musluklarına taktıkları bahçe hortumları ile yangına müdahale etmeye çalıştı. Ancak yangının karşısında son derece cılız kalan müdahale sonuç vermedi. İlginç müdahale cep telefonu ile kaydedildi. İtfaiye ekipleri yaklaşık 45 dakika sonra yangın mahalline ulaştığında ev yanarak tamamen kullanılmaz hale geldi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber