Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Ekim 2016 - 19:23 Yorum: 0

Evde Bakım Koordinasyon Merkezi yardımlara koşmaya devam ediyor

Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği Evde Bakım Koordinasyon Merkezi, günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen, yaşlı, engelli,...

Evde Bakım Koordinasyon Merkezi yardımlara koşmaya devam ediyor

Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği Evde Bakım Koordinasyon Merkezi, günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen, yaşlı, engelli, yatalak ve maddi durumu yetersiz vatandaşların yardımına koşmaya devam ediyor.

Merkez, toplam 8 araç ve 30 personel ile çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, evde bakım hizmetinden faydalanan 69 yaşındaki Fatmana Yorulmaz'ı Yenişehir Mahallesi'ndeki evinde ziyaret etti. Başkan Zolan, 2009 yılında geçirdiği trafik kazası sonucunda 7 yıldır yatağa bağlı yaşayan ve eşi tarafından evde bakılan Yorulmaz ile bir süre sohbet ederek, sıkıntılarını dinledi.

Umut 1 Sosyal Tesislerinde bulunan binasında haftanın 5 günü hizmet veren Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Koordinasyon Merkezi, yaklaşık 3 ay önce faaliyetlerine başladı. Merkezin çağrı hattına bugüne kadar 586 başvuru yapıldı. Ekipler yaptıkları inceleme sonrasında şartları taşıyan 450 başvuruyu değerlendirerek bu evlerde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koştu. Evde Bakım ve Koordinasyon Merkezi ekipleri, ihtiyaç sahibi 450 başvuru sahibi vatandaşları öncelik durumlarına göre 15 gün, 1 ay ve 2 ayda bir olmak üzere bugüne kadar toplam 943 defa ziyaret ederek hizmet verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber