Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 24 Eylül 2017 - 13:48 Yorum: 0

Evde bakımdan faydalanan yaşlı adamdan teşekkür

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin evde bakım hizmetinden faydalanan Hüseyin Türkyılmaz, Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş ve evde bakım personelini...

Evde bakımdan faydalanan yaşlı adamdan teşekkür

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin evde bakım hizmetinden faydalanan Hüseyin Türkyılmaz, Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş ve evde bakım personelini ziyaret etti. Çalışanların özverili hizmetleri ve gülen yüzlerinin kendisini çok duygulandırdığını ifade eden Türkyılmaz, "Ben evlatlarıma bu kadar dua etmedim" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürdüğü evde bakım hizmetleri ile yüzleri güldürmeye devam ediyor. Yunusemre ilçesi Uncubozköy Mahallesi'nde yaşayan 64 yaşındaki Hüseyin Türkyılmaz, hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirmek ve teşekkür etmek için Manisa Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Türyılmaz'ın sürpriz ziyareti Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş ve evde bakım hizmetleri personelini çok duygulandırdı.

Yaklaşık altı aydır hizmetten faydalandığını belirten Türkyılmaz, "Özverili hizmetlerinden ziyade gülen yüzleriyle adeta ailemizden biri gibi oldular. Onlar geldiğinde "Kızlarım geldi" diyorum. Bugün doktorumdan iki saatliğine izin aldım ve dışarı çıktım. Bu sürede onları ve amirlerini ziyaret etmek istedim. Hepsine bir kez daha tek tek teşekkür ediyorum" dedi.

"Vatanını seven görevini en iyi yapandır"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, "Hüseyin Bey'in ziyareti bizleri çok duygulandırdı. Yüzünde gülümsemeyi, memnuniyeti görmek beni çok mutlu etti. Bizler hizmetlerimizin merkezine her zaman insanı koyduğumuz için bu tür geri dönüşler bizim için çok anlamlı oluyor. Yüce Atamızın dediği gibi "Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır" Görevini iyi yapan herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. Evde Bakım Hizmetleri Şube Müdürü Füsun Mersinli ise, "Gerek telefonla gerekse yazılı olarak bu tür geri dönüşler bize her zaman geliyor ancak Hüseyin Bey'i burada görmek ayrıca bizi mutlu etti. Duygulandıran ziyareti için çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Evde bakım hizmetleri personeli ise, "Hizmet götürmekten ziyade birilerinin hayatına, en önemlisi kalbine dokunmak bizim için çok önemli. Hüseyin Amcamıza biz de çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Evde bakımdan faydalanan yaşlı adamdan teşekkür

Evde bakımdan faydalanan yaşlı adamdan teşekkür

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber