Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 12 Mayıs 2022 - 13:53 Yorum: 0

Evde eğitim alan öğrenciye akülü tekerlekli sandalye hediye edildi

Ordu'nun Fatsa ilçesinde evinde eğitim alan engelli 6'ncı sınıf bedensel engelli Ümit Kısacık'a akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

Evde eğitim alan öğrenciye akülü tekerlekli sandalye hediye edildi

Ordu'nun Fatsa ilçesinde evinde eğitim alan engelli 6'ncı sınıf bedensel engelli Ümit Kısacık'a akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

10-16 Mayıs Engelliler haftası dolayısıyla, Fatsa Yetimlerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (YETİM-DER) tarafından tedarik edilen akülü tekerlekli sandalye, Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya ve YETİM-DER yöneticileri tarafından evde eğitim alan 6'ncı sınıf öğrencisi Ümit Kısacık'a evinde teslim edildi.

Ev ziyaretinde öğrenci ile ilgilenerek sohbet eden ve Engelliler Haftası'nı kutlayan Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, öğrenciye üzerinde isminin yazılı olduğu 11 numaralı Trabzonspor forması hediye etme sözü verdi. Öğrenci Ümit Kısacık da ziyaretleri ve hediyeleri için Kaymakam Ömer Lütfi Yaran ve beraberindekilere teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber