Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Nisan 2020 - 13:03 Yorum: 0

Evde kalan çocuklar bayram coşkusunu süslenen tır ile kutladı

Karabük'te yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle evde kalan çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türk bayrakları ve balonlar...

Evde kalan çocuklar bayram coşkusunu süslenen tır ile kutladı

Karabük'te yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle evde kalan çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türk bayrakları ve balonlar ile süslenen tır ile mahalle mahalle gezerek kutlandı.

Karabük Valiliği tarafından korona virüs nedeniyle evlerinde kalan çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı hazırlandı. Bayrama özel süslenen tırla mahalle mahalle gezen ekip, balkonda ve penceredeki çocuklara şarkılar söyleyerek bayramlarını kutladı. Palyoço eşliğinde eğlendirilmeye çalışılan çocuklar ve ailelerine Türk bayrağı, balon ve çikolata da dağıtıldı. Virüs nedeniyle evlerinden çıkamayan bazı çocuklara polis ekipleri tarafından balon dağıtılırken, bazı çocuklar ise süslenen tırın heyecanı ile balon almak için dışarıya çıktılar. Hediyelerini alan çocuklar, düzenlenen etkinlikten dolayı mutlu olduklarını ve çok beğendiklerini söylediler. Bazı çocuklar ise 23 Nisan için hazırladıkları şiirlerini okudu. Mahalle mahalle gezen tıra çocuklar kadar büyükler de evlerinin balkonların ve camlarından alkışlarla destek verdi. Program İstiklal Marşı'nın okunması ile son buldu.

Evde kalan çocuklar bayram coşkusunu süslenen tır ile kutladı

Evde kalan çocuklar bayram coşkusunu süslenen tır ile kutladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber