Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Nisan 2021 - 15:03 Yorum: 0

Evde kimlik kartı hizmeti

Adıyaman'ın Sincik ilçesine bağlı İnlice Beldesinde ikamet eden Hatun Çok'a Sincik Nüfus Müdürlüğü personeli evinde parmak izini alarak cipli kimlik...

Evde kimlik kartı hizmeti

Adıyaman'ın Sincik ilçesine bağlı İnlice Beldesinde ikamet eden Hatun Çok'a Sincik Nüfus Müdürlüğü personeli evinde parmak izini alarak cipli kimlik kartı verdi.

Sincik ilçesine bağlı İnlince Beldesinde ikamet eden Hatun Çok, yaşlı ve yatalak olduğu için yeni kimlik kartı almak için İlçe Nüfus Müdürlüğüne gelemeyecek durumda olduğu için nüfus müdürlüğü personeli yaşlı kadının evine giderek gerekli işlemleri yaptı.

Sincik ilçe Nüfus müdürü Mehmet Kaya, müdürlük personeli Ahmet iliter ve Orhan Çetin ile birlikte İnece beldesine giderek yaşlı ve hasta olan Hatun Çok'a yeni kimlik kartı için parmak izi ve diğer işlemleri yaparak yeni kimlik kartı alması için başvurusu alındı.

Evde kimlik kartı hizmeti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber