Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Ekim 2016 - 17:18 Yorum: 0

Evde Sağlık Hizmetleri Birimi ekipleri hasta ziyaretlerini sürdürüyor

Afyonkarahisar Halk Sağlığı Müdürlüğü Evde Sağlık Hizmetleri Birimi, rutin ziyaretleri sürerken Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Ömer Necmi...

Evde Sağlık Hizmetleri Birimi ekipleri hasta ziyaretlerini sürdürüyor

Afyonkarahisar Halk Sağlığı Müdürlüğü Evde Sağlık Hizmetleri Birimi, rutin ziyaretleri sürerken Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Ömer Necmi Şen de yapılan işlemleri yerinde görmek amacı ile ekibe katıldı.

İhtiyacı olan bireylerin muayene, tetkik, tahlil, tedavi, tıbbi bakım ve rehabilitasyonlarının evinde ve aile ortamında yapılması, bu kişilere ve aile bireylerine sosyal ve psikolojik destek hizmetlerinin bir bütün olarak birlikte verilmesi amacıyla kurulmuş olan Evde Sağlık Hizmetleri Birimi rutin ziyaretleri sürerken Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Ömer Necmi Şen de yapılan işlemleri yerinde görmek amacı ile ekibe katıldı. Yapılan ziyaretlerde hasta ve hasta yakınlarının memnuniyet, şikayet ve önerilerini dinleyen ve onlarla sohbet eden Şen, Evde Sağlık Hizmetleri Birimi çalışanlarının da istek ve önerilerini dinleyip, hizmet sunumunda karşılaşılan sorunlar ile çözüm yolları konusunda fikir alış verişinde bulunup personele yaptıkları fedakar hizmetten dolayı teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber