Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Nisan 2020 - 12:38 Yorum: 0

Evden çıkamayan çocuklar balkondan balkona oyun oynuyor

Çin'de ortaya çıkan ve hızla dünyaya yayılan öldürücü yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında 20 yaş altı için alınan sokağa çıkma...

Evden çıkamayan çocuklar balkondan balkona oyun oynuyor

Çin'de ortaya çıkan ve hızla dünyaya yayılan öldürücü yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında 20 yaş altı için alınan sokağa çıkma yasağı nedeniyle evlerinde sıkılan çocuklar, balkondan balkona oyun oynuyor.

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bir sitede oturan ve korona virüs nedeniyle evden çıkamayan çocuklar, çeşitli aktiviteler bulmaya başladı. Evlerden çıkamayan çocuklar, oturdukları sitenin farklı dairelerinde oturan arkadaşlarıyla balkondan balkona "isim, şehir, bitki" oyunu oynamaya başladı. Balkona çıkan çocuklar, buldukları yöntemle eğlenceli vakit geçiriyor.

Aslıhan Arslan, İhlas Haber Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, "Hayat eve sığar" sloganı ile "Evde kal" uyarısı yaptı. Arslan, "Bu virüs dolayısı ile sokağa çıkma yasağı olduğu için bizde arkadaşlarımızla birlikte balkondan balkona isim bitki şehir oynuyoruz" dedi.

Tunahan Arslan da korona virüsü nedeniyle dışarı çıkamadıkları için evde canlarının çok sıkıldığını, bu yüzden de arkadaşları ile balkondan balkona oyun oynadıklarını söyledi.

Kayra Kapanşahin ise vatandaşlara "evde kal" çağrısında bulunarak, "Sizde evde kalın, bu virüsü atlatabiliriz bence" ifadelerini kullandı.

Evden çıkamayan çocuklar balkondan balkona oyun oynuyor

Evden çıkamayan çocuklar balkondan balkona oyun oynuyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber