Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 01 Mart 2015 - 17:13 Yorum: 0

Evi yanan aile yardım istedi

Ağrı'nın Tutak ilçesinin Damlakaya köyünde ikamet eden Uysal ailesi, kendiliğinden yanmaya başladığını iddia ettiği evleri için yardım istedi

Evi yanan aile yardım istedi

AĞRI (AA) - Ağrı'nın Tutak ilçesinin Damlakaya köyünde ikamet eden Uysal ailesi, kendiliğinden yanmaya başladığını iddia ettiği evleri için yardım istedi.

Zana Uysal, yaptığı açıklamada, üç gün önce yemeğin fazla suyunu mutfak giderine boşalttığını belirterek, "Boşalttığım andan itibaren evimizin önce mutfağı sonra salon derken her tarafın yanışını kendi gözlerimle gördüm ve 3 gündür de yanıyor" dedi.

Barış Uysal ise eve girmekten korktuklarını dile getirerek, "O andan itibaren üç gündür huzurumuz kaçtı. Gözlerimize uyku girmiyor" ifadesini kullandı.

Evin ve eşyaların kullanılmayacak durumda olduğunu anlatan Uysal, "Eşimi, babamın evine gönderdim. Fakat orada da elbiseleri yandı. Yanmayan ev eşyalarını da götürdüğümüzde sadece bizim eşyalarımız yanıyor. 3 yaşındaki çocuğumu akrabalarıma bıraktım.Yaklaşık üç gündür ona da bir şey olacak diye yanına gidemedik. Evimiz ve eşyalarımız tamamen kullanılmayacak durumda. Devletten yardım bekliyoruz" diye konuştu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber