Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Mart 2015 - 13:48 Yorum: 0

Evi yanan temizlik işçisine destek

BURSA (AA) - Osmangazi Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan ve birkaç gün önce yangın sonucu evi ve eşyaları kullanılmaz hale gelen Sabri Irak'a yardımda bulundu. Belediyeden...

Evi yanan temizlik işçisine destek

BURSA (AA) - Osmangazi Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan ve birkaç gün önce yangın sonucu evi ve eşyaları kullanılmaz hale gelen Sabri Irak'a yardımda bulundu. 

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Irak'ı ziyaret etti.

Yangının ardından geçici olarak oğlunun yanına taşınan 5 çocuk babası Irak'a yeni bir kiralık ev bulunup eşyalarının temini konusunda gerekenin yapılacağını belirten Dündar, "Bu elim olayın ardından ilk etapta kendisine giyecek ve erzak yardımında bulunuldu. Geçici olarak taşındığı oğlunun yanından yeni bir kiralık eve geçmesi için gerekli olan çalışmayı yapıyoruz. Evinin eşyaları, giyim ve erzak yardımı konusunda bundan sonra gerekeni yapacağız" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber