Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Eylül 2016 - 13:08 Yorum: 0

Evin balkonundaki piknik tüpü patladı

Bodrum'da bir evin balkonunda piknik tüpü patladı. Büyük bir gürültüyle patlayan tüp, çevrede paniğe neden olurken patlama esnasında evde kimsenin bulunmadığı...

Evin balkonundaki piknik tüpü patladı

Bodrum'da bir evin balkonunda piknik tüpü patladı. Büyük bir gürültüyle patlayan tüp, çevrede paniğe neden olurken patlama esnasında evde kimsenin bulunmadığı öğrenildi.

Konacık Mahallesi Lise Caddesi üzerindeki bir evin balkonunda bir patlama meydana geldi. Büyük bir gürültüyle meydana gelen patlmanın arından evin balkonunda yangın çıktı. Sesi duyan bölge sakinleri büyük panik yaşayarak evlerinden dışarı çıktı.

Haber verilmesiyle Bodrum İtfaiye Grup Amirliğine bağlı itfaiye ekibi, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı çok sayıda polis ve 112 Acil Sağlık ambulansı ivedi bir şekilde patlamanın yaşandığı bölgeye intikal etti. Vatandaşların da yardımıyla kısa sürede söndürülen yangının ardından evde inceleme yapan polis ekipleri balkondaki piknik tüpünün patladığı tespit etti. Yaşanan olayda şans eseri kimse yaralanmadı.

Patlamayı duyar duymaz çalıştığı inşaattan olay yerine koşan Fethi Sağlam isimli vatandaş o anları şöyle anlattı:"İnşaattaydık, patlama sesini duyduk geldik. Balkonda bir tüp patlamış. Ev sahibi evde yok. Yangın çıktı. Tüpün boş olması büyük bir faciayı önledi zaten, yaralanan kimse olmadı. İtfaiye de çok erken geldi ve müdahale etti."dedi.

Evin balkonundaki piknik tüpü patladı

Evin balkonundaki piknik tüpü patladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber