Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:11 Bakan Yerlikaya: “İnterpol’ün kırmızı ve sarı bültenle aradığı Kazakistan u...08:05 İstanbul’da düzenlenen "MAHZEN-27" operasyonuyla hakkında İnterpol’ün kırmı...04:14 Motosiklet sürücüsü yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı03:11 ABD yönetimi İran’ın İsrail saldırısı hakkında kendilerine önceden bilgi ve...02:54 Babasının gözleri önünde tüfekle kendisini vurdu02:37 Şırnak’ta kontrolden çıkan otomobil dereye uçtu: 4 ölü, 1 yaralı02:33 Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davası jüri seçimi ile başladı01:33 Burdur’da virajı alamayan motosikletli dereye uçarak yaralandı00:43 Çanakkale Valiliğinden orman yangınlarına karşı uyarı00:08 Orhan Çıkırıkçı: “Fatih Hocamız çok kolay bir pozisyonda atılması biraz tuh...23:55 İran: "İsrail’e saniyeler içinde karşılık veririz"23:47 Kağıthane’de geniş çaplı asayiş denetimi gerçekleştirildi23:46 Okan Buruk: “Tek hedefimiz Galatasaray’ı şampiyon yapmak”23:44 Maltepe’de polis denetimlerinde uyuşturucu madde ele geçirildi23:40 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısı protestoları devam...23:36 Samsun’da yolcu otobüsü minibüsle çarpıştı: 1 ölü23:35 Artvin’de su kanalına düşen adam hayatını kaybetti23:27 Yunanistan’ın geri ittiği can salı battı23:06 Arazide kalp krizi geçiren emekli güvenlik korucusu hayatını kaybetti23:01 Bolu Belediye Başkanı Özcan: “Afrika’dan gelen öğrencilerin otobüs biletler...
Asayiş 18 Temmuz 2018 - 06:58 Yorum: 0

Evin kömürlüğünde 1 buçuk kilogram eroin bulundu

Konya'da uyuşturucu ticareti yapan ve "sokak satıcısı" olarak bilinen bir şüphelinin evine düzenlenen operasyonda evin kömürlük kısmında narkotik köpeği...

Evin kömürlüğünde 1 buçuk kilogram eroin bulundu

Konya'da uyuşturucu ticareti yapan ve "sokak satıcısı" olarak bilinen bir şüphelinin evine düzenlenen operasyonda evin kömürlük kısmında narkotik köpeği "oscar" ile arama yapan polis ekipleri 1 buçuk kilogram eroin maddesi ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir süredir teknik ve fiziki olarak takip ettiği Y.U'nun Başak Mahallesindeki evini tespit ederek takibe aldı.Polis ekipleri evde uyuşturucu ticareti yapıldığını tespit ettiği şüpheli Y.U.'nun evine baskın için düğmeye bastı. Yapılan baskında evi didik didik arayan ekipler, evin bahçesinde bulunan kömürlükte hassas burunlu narkotik köpeği "Oscar" ile arama yaptı. Ekipler, kömürlükte arama yaptığı esnada "Oscar" önce soba kovasına sonra da kömür çuvallarına tepki verdi. Bunun üzerine ekipler kömürlükte 3 farklı yere gizlenmiş 1 buçuk kilogram eroin ele geçirdi.

İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen Y.U işlemlerinin ardından "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Evin kömürlüğünde 1 buçuk kilogram eroin bulundu

Evin kömürlüğünde 1 buçuk kilogram eroin bulundu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber