Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 30 Temmuz 2021 - 19:18 Yorum: 0

Evinde baygınlık geçiren yaşlı kadını itfaiye kurtardı

Edirne'de evinde baygınlık geçiren yaşlı kadın, itfaiye ekipleri tarafından yangın merdiveniyle kurtarıldı.

Evinde baygınlık geçiren yaşlı kadını itfaiye kurtardı

Edirne'de evinde baygınlık geçiren yaşlı kadın, itfaiye ekipleri tarafından yangın merdiveniyle kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Barutluk Mahallesi'nde bulunan TOKİ konutlarında markete giden Hasan Tuna, evine döndüğünde kapıyı çalmasına rağmen içeride olan eşi Suzan Tuna (70) kapıyı açmadı. Tuna, eşinden haber alamayınca durumu, polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbarla bölgeye giden itfaiye ekipleri, yangın merdiveniyle balkondan eve girdi. İddiaya göre sıcaktan bunalarak baygın düşen yaşlı kadın, itfaiye ekipleri tarafından kapının açılmasının ardından sağlık ekiplerine teslim edilerek, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaşlı kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yaşlı çiftin komşularından Özkan Çalış, "Saat 11.30 sıralarında Hasan amca evin kapısını kapatarak markette kadar gidiyor. Yaklaşık olarak 2 saat boyunca market civarında kalıyor. Daha sonra eve geldiğinde kapıyı çalıyor ama kimse kapıyı açmıyor. Bizde baya uğraştık, seslendik ama sesimizi duymadı. Balkonun kapısının açık olduğunu öğrendikten sonra itfaiye ekiplerine haber verdik. Allah'a şükür şuanda herhangi bir sağlık sorunu yokmuş. Sıcaktan dolayı baygınlık geçirmiş" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber