Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yaşam 10 Nisan 2014 - 18:13 Yorum: 0

Evinin soyulduğunu gören kadının dili tutuldu

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde hırsız giren evinden 1 kol saati ve yüzük ile 12 Cumhuriyet altınının çalındığını gören kadın, dilinin tutulması nedeniyle hastaneye kaldırıldı

Evinin soyulduğunu gören kadının dili tutuldu

AĞRI (AA) - Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde hırsız giren evinden 1 kol saati ve yüzük ile 12 Cumhuriyet altınının çalındığını gören kadının dili tutuldu.

Alınan bilgiye göre, Uluyol Mahallesi Çavdar Sokak'ta oturan Hacı (25) ve Azize Kaçülü (24) çifti, çocuklarının tedavisi için Erzurum'a geldi. Burada 2 gün kalan çift çocuklarının tedavisinin ardından evlerine döndü. Kapının açık ve camların kırık olduğunu gören çift, durumu polise bildirdi.

Evinin dağınık olduğunu, bazı eşyalarının çalındığını gören Azize Kaçülü, sinir krizi geçirdi. Bunun üzerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri, kadının sinir krizi geçirmesi nedeniyle dilinin tutulduğunu tespit etti. Kaçülü, ilk müdahalenin ardından Doğubayazıt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerine gelen polis ekipleri ise evde yaptıkları incelemede, 1 altın kol saati ve yüzük ile 12 Cumhuriyet altının çalındığını belirledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber