Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 17 Aralık 2018 - 12:28 Yorum: 0

Evkur Yeni Malatyaspor 3 büyükleri geride bıraktı

Süper Lig'de 16. hafta itibariyle 28 puanla ikinci sırada bulunan Evkur Yeni Malatyaspor; Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi yüksek bütçeli takımları...

Evkur Yeni Malatyaspor 3 büyükleri geride bıraktı

Süper Lig'de 16. hafta itibariyle 28 puanla ikinci sırada bulunan Evkur Yeni Malatyaspor; Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi yüksek bütçeli takımları geride bıraktı.

Bu sezon gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Evkur Yeni Malatyaspor, sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi geride bıraktı. 18 milyon Euro'luk takım değeriyle ligin en mütevazı takımları arasında bulunan Malayaspor, Galatasaray ve Beşiktaş'a 2, Fenerbahçe'ye ise 14 puan fark atmış durumda. Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde ligde Medipol Başakşehir'in ardında 2. sırada bulunan sarı-siyahlılar, son olarak Antalyaspor'u 2-0 mağlup edip ve puanını 28'e çıkardı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber