Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 24 Ocak 2017 - 17:08 Yorum: 0

Evkur Yeni Malatyaspor gol yollarındaki sorunu çözmeye çalışıyor

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, "Belli bir yere kadar götürüyoruz. Sonuçlandırmada sıkıntılarımız var. Orada daha iyi olmamız gerekiyor,...

Evkur Yeni Malatyaspor gol yollarındaki sorunu çözmeye çalışıyor

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, "Belli bir yere kadar götürüyoruz. Sonuçlandırmada sıkıntılarımız var. Orada daha iyi olmamız gerekiyor, çalışmamız gerekiyor" dedi.

Teknik Direktör İrfan Buz, Ankara'da katıldığı İlhan Cavcav'ın cenaze töreni sonrasında Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin ekibiyle birlikte gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili Nurettin Soykan Tesisleri'nde basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

"Bize desteği inanılmaz derecede müthiş diye düşünüyorum"

Ankara'da İlhan Cavcav'ın cenazesine katıldığını, sonrasında da Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'yi makamında ziyaret ettiklerini anımsatan Buz, "Biliyorsunuz arkadaşlar ben Gençlerbirliği'nde görev almıştım. Sayın Başkan bize o zaman şans verdi. Ona çok minnettarım. Gerçekten çok farklı ve renkli bir kişilikti. Yani bir çınar ağacının Türkiye'de yıkıldığını söyleyebilirim. Orada cenazeden sonra Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'ye bir ziyarette bulunduk. Sağ olsunlar bizi makamında kabul etti. Konumuz Yeni Malatyaspor'du. Ona çok teşekkür ediyorum. Değerli fikirlerini bizlerle paylaştığı için. Bize desteği de çok inanılmaz derecede müthiş diye düşünüyorum. İyi ki var, iyi ki bizimle birlikte" şeklinde konuştu.

"Hatalarımızı biraz düzeltmemiz gerekiyor"

Pazar günü deplasmanda oynayacakları Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini de kaydeden Buz, "Hazırlıklarımız sürüyor. Tabi en son oynadığımız Mersin maçı özellikle puansal anlamda bizim için çok önemliydi. İstediğimiz puanları Sivas maçında alamadık. O puanları almak durumundaydık. Bu müsabakada Sivas maçındaki gibi iyi oynadığımızı söyleyemem, hatta daha kötü oynadığımızı düşünüyorum. Önemli olan burada 3 puandı. Puanımızı 34 puan yapmaktı. Futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Onun üzerine gitmemiz gerektiğini düşünüyorum. Hatalarımızı biraz düzeltmemiz gerekiyor. Nerede hatamız var, sıkıntılarımız var düzeltmemiz lazım. Götürüyoruz belli bir yere kadar, sonuçlandırmada sıkıntılarımız var. Orada daha iyi olmamız gerekiyor, çalışmamız gerekiyor. Şimdi çok önemli bir Samsun müsabakasına hazırlanıyoruz. Oraya gidip 3 puan almak istiyoruz. Çok iyi hazırlanmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

"Sadık ile ilgili sıkıntılarımız var"

İrfan Buz, sakatların son durumuyla ilgili de şunları söyledi:

"Sadık ile Pereira'nın duruma umarım hafta sonuna kadar netleşir. Ahmet Aras'ın da ayağı burkulmuştu maçta. Onun bir ödemi vardı. Bayağı bir şişmişti ayağı. Onu da yetiştireceğimizi düşünüyoruz. Fakat Sadık ile ilgili sıkıntılarımız var. Dizi şişti, yan iç bağlarında sıkıntı var. Bu müsabakada oynayamayacak. Sonra bakacağız, 3 haftalık bir periyot olabilir" diye konuştu.

"Transfere ihtiyacımız var"

Transfere ihtiyaçlarının olduğunu da kaydeden Buz, "Transfer çalışmalarımız sıkı bir şekilde devam ediyor. Ancak detaylarını ben bilmiyorum. Finansal anlamda ne oluyor bilemiyorum. İsimleri sunduk, kesinlikle sonuçlandırmada sıkıntı yaşıyoruz. Santrafor transferiyle ilgili bir tasarrufumuz olması gerekiyor. Yine sol kanat için bir bek olabilir. Ferhat Kiraz sol bekte, sol açıkta, sağ bekte oynatabiliyorsunuz. Ama transfere ihtiyacımız var" dedi.

"Bana hiçbir teklif gelmedi"

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Bursaspor taraftarının bir ankette kendisini takımın başında görmek istediğinin hatırlatılması üzerine ise şu açıklamalarda bulundu: "Bursa bizim için çok farklı tabi. Sağ olsun oradaki insanlar bizi seviyor. Ama bana hiçbir teklif gelmedi, hiçbir konuşma olmadı. Benim kulübüm Yeni Malatyaspor'dur. Tamamen takıma konsantre oldum."

Evkur Yeni Malatyaspor gol yollarındaki sorunu çözmeye çalışıyor

Evkur Yeni Malatyaspor gol yollarındaki sorunu çözmeye çalışıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber