Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:00 Ali Koç: "Trabzon Emniyeti, maça polis tahsis etmiyorsa ve tahsis ettiği po...16:56 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Mart ayı tutarları ile öğrenim y...16:54 BBP, Kütahya’da AK Parti’nin adayı Kamil Saraçoğlu’nu destekleyecek16:49 ’Sütten Peynire Dönüşüm’ adlı söyleşi16:49 Ali Koç: "Yarın Samandıra’da teknik kadromuz ve oyuncularımızla konuşacağız...16:48 Ali Koç: "Trabzonspor maçı, kesinlikle burada toplanmamızın ya da 2 Nisan’d...16:47 Bozbey: “Sandıklarda şu an hiçbir sorunumuz yok”16:47 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: "İki tane ekstrem var; Biri hiçbir şey y...16:45 Kazada yaralanan alkollü engelli sürücü sağlık personellerine zorluk çıkart...16:43 Tusk: “Avrupa savaş öncesi döneme girdi”16:40 Tepebaşı’nda bir ilki başaran süt çiftliğine ’Avrupa Birliği Onaylı Süt Çif...16:39 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "4 bin 100 yatak kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük...16:38 Pursaklar’da 7 bin 177 kadın Hanımevleri’nde sosyalleşme fırsatı buldu16:37 Otomobil yoldan çıktı, 1’i ağır 2 kişi yaralandı16:37 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülkemizin son 21 yılı yatırımlar açısından Cumhuriy...16:36 Çöl Tozları Bandırma’yı kapladı16:36 Küçük çocuğuna tır kullandıran baba marifetmiş gibi o anları paylaştı16:35 Aydın’da termometreler 30 dereceyi gördü16:34 Kültür merkezi tartışması16:34 Madagaskar’ı vuran kasırgada can kaybı 18’e çıktı
Sami Er
Spor 21 Mayıs 2019 - 12:18 Yorum: 0

Evkur Yeni Malatyaspor’da aday bolluğu

Süper Lig'de geçen yıla göre daha başarılı bir sezonu geride bırakmaya hazırlanan Evkur Yeni Malatyaspor'da 2 Haziran'da yapılacak seçimli olağan kongre...

Evkur Yeni Malatyaspor’da aday bolluğu

Süper Lig'de geçen yıla göre daha başarılı bir sezonu geride bırakmaya hazırlanan Evkur Yeni Malatyaspor'da 2 Haziran'da yapılacak seçimli olağan kongre öncesi aday bolluğu yaşanıyor.

Süper Lig'de 2018-2019 sezonunu bu hafta oynayacağı ve kazanması halinde Avrupa kupalarına katılma hakkı elde edeceği Bursasspor maçıyla kapatacak olan sarı-kırmızılı camiada mali ve seçimli kongre heyecanı yaşanacak. 2 Haziran Pazar günü yapılacağı açıklanan seçimli olağan kongre öncesinde aday sayısı da artmaya başladı.

Mevcut başkan Adil Gevrek'in güçlendirilmiş bir yönetimle kulübe yeniden aday olmasına kesin gözüyle bakılırken, 2 adayın daha kongrede aday olacağı öğrenildi.

Muhammed Kılıç, verdiği iftar yemeğinde adaylığını resmen açıklarken, bir diğer aday Şevket Salik de aday olacağını daha önce duyurmuştu.

Adaylık için ismi geçen iş adamı Teoman Mutlu ise geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak, "Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri, son 3 yılda yaptıklarıyla adlarını altın harflerle Türk futbolunun en değerli yerlerine yazdırmışlardır. Bizlere düşen başkanımızın yanında olmak ve ona destek vermektir" sözleriyle aday olmayacağını açıklamıştı.

Evkur Yeni Malatyspor'da seçimli olağan kongrenin 2 Haziran tarihinde ertelenmesi durumunda 9 Haziran Pazar günü yeniden yapılacağı açıklanmıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber