Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 18 Eylül 2018 - 14:28 Yorum: 0

Evkur Yeni Malatyaspor’da galibiyet hasreti 3 haftaya çıktı

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de geride kalan son 3 haftada galibiyet alamadı.

Evkur Yeni Malatyaspor’da galibiyet hasreti 3 haftaya çıktı

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de geride kalan son 3 haftada galibiyet alamadı. Sarı-kırmızılılar, 4 haftalık bölümde 7 puan toplayabildi.

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda İzmir ekibi Göztepe'yi 3-1, 2. haftasında ise sahasında Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ederek, ilk iki haftada 6 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor, sonraki 3 haftada hanesine sadece 1 puan yazdırabildi.

Ligde oynadığı 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet alan Evkur Yeni Malatyaspor, 5 haftalık bölümde 7 puan topladı. Ligde geride kalan 3 haftada galibiyet alamayan sarı-kırmızılılar, 3 karşılaşmada 1 kez berabere kalırken, 2 karşılaşmayı ise kaybetti. Ligin 3. haftasında deplasmanda Kayserispor ile 0-0 berabere kalan Evkur Yeni Malatyaspor, 4. haftada sahasında Atiker Konyaspor'a 1-0, 5. haftada ise deplasmanda Beşiktaş'a 2-1 mağlup oldu.

5 gol atıp, 4 gol yedi

Evkur Yeni Malatyaspor, ligde geride kalan 5 hafta sonunda rakip ağları 5 kez havalandırırken, kalesinde ise 4 gol gördü. Fenerbahçe ve Kayserispor karşılaşmalarında kalesini gole kapatan Evkur Yeni Malatyaspor, 3 maçta ise kalesinde 4 gol gördü. Sarı-kırmızılılar, Göztepe ağlarını 3, Fenerbahçe ve Beşiktaş ağlarını ise 1'er kez havalandırdı. Ligde gol attığı 2 karşılaşmayı kazanan Evkur Yeni Malatyaspor, sadece Beşiktaş karşılaşmasından yenik ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezon 4 büyüklerin korkulu rüyası olan Evkur Yeni Malatyaspor, bu sezon ligin 2. haftasında sahasında Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup etmişti. Geçen sezon sahasında Galatasaray ve Trabzonspor'u yenen sarı-kırmızılılar, Beşiktaş ile berabere kalarak puan almıştı.

Beşiktaş ile 3 kez karşı karşıya gelen Evkur Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmalarda 1 beraberlik, 2 de mağlubiyet aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber