Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 25 Eylül 2017 - 15:48 Yorum: 0

Evkur Yeni Malatyaspor’da teknik direktörlük için Erol Bulut ismi ön plana çıktı

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Süper Lig temsilcisi Evkur Yeni Malatyaspor'un Medipol Başakşehir'de Abdullah Avcı'nın yardımcısı olarak görev...

Evkur Yeni Malatyaspor’da teknik direktörlük için Erol Bulut ismi ön plana çıktı

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Süper Lig temsilcisi Evkur Yeni Malatyaspor'un Medipol Başakşehir'de Abdullah Avcı'nın yardımcısı olarak görev yapan Erol Bulut ile anlaşmaya yakın olduğu belirtildi.

Süper Lig'in 6. haftasını Kardemir Karabükspor galibiyetiyle kapatan Evkur Yeni Malatyaspor, 1 günlük iznin ardından Atiker Konyaspor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı çalışmayla başlayacak. Ligdeki ikinci galibiyetini alan sarı-kırmızılılarda keyifler yerine gelirken, gözler pazar günü oynanacak Atiker Konyaspor maçına çevrildi.

Karabük deplasmanı dönüşü Teknik Sorumlu Ali Ravcı tarafından 1 gün izin verilen sarı-kırmızılı takım yarın yapacağı çalışmayla Atiker Konyaspor maçının hazırlıklarına başlayacak. Eksik oyuncunun bulunmadığı Malatya temsilcisinde devam eden teknik heyet belirsizliğinin ise yarına kadar çözülmesinin beklendiği ifade edildi. Sergen Yalçın, İbrahim Üzülmez, Bülent Korkmaz ve Erol Bulut isimleri üzerinde yoğunlaşan Malatya yönetiminin, bu isimlerden Medipol Başakşehir'de Abdullah Avcı'nın yardımcısı olarak görev yapan Erol Bulut ile anlaşmaya yakın olduğu belirtildi. Karabük maçı sonrası acilen toplanan sarı-kırmızılı yönetimin belirlenen teknik adam isimlerinden Erol Bulut üzerinde karar kıldığı öğrenilirken, genç teknik adamla bir görüşme yapılacağı da gelen bilgiler arasında. Erol Bulut, Evkur Yeni Malatyaspor'un 2. Lig'de mücadele ettiği dönemde Teknik Direktör Özcan Kızıltan'ın yardımcısı olarak görev yapmıştı.

Evkur Yeni Malatyaspor'da yeni teknik direktörün yarına kadar belli olmasının beklendiği ifade edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber