Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
Sami Er
Spor 16 Mayıs 2019 - 12:53 Yorum: 0

Evkur Yeni Malatyaspor’dan okul ziyareti

Evkur Yeni Malatyaspor teknik heyeti ve futbolcuları Sümer Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Evkur Yeni Malatyaspor’dan okul ziyareti

Evkur Yeni Malatyaspor teknik heyeti ve futbolcuları Sümer Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Malatya'nın en köklü liselerinden olan Sümer Lisesi, Evkur Yeni Malatyaspor futbolcularıyla okul öğrencilerini buluşturmaya yönelik bir organizasyon düzenledi.

Organizasyona sarı kırmızılı takımın yardımcı antrenörü Hakan Çalışkan ile futbolculardan Murat Yıldırım ve kaleci Ertaç Özbir katıldı.

Öğrencilerin sorularıyla terlettiği antrenör Çalışkan ve futbolcular hedeflerinin Avrupa kupaları olduğunu ifade ettiler.

Çalışkan, "Takım 3 haftadır galip geliyor, bu sürede neler değişti" yönündeki soruya, "Takımımızın başında daha önce de iyi bir teknik heyet vardır. Ancak bazen bu tür ayrılıklar olabiliyor. Ali Hocam ve biz zaten takımı tanıyorduk. Takımımızda oldukça karakterli futbolcular var. Bu durum işimizi daha da kolaylaştırıyor. Onlar zaten işini en iyi şekilde yapıyor. Biz sadece onlardaki iyi yönlerin ortaya çıkmasına yardımcı oluyoruz. Hepsine huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

"Devam etmek isterlerse elbette ki ilk tercihimiz burası olur"

Kaleci Ertaç Özbir ise Malatya'da olmaktan dolayı her zaman mutlu olduğunu belirterek, "Malatya'ya çok alıştım gerçekten. Burada önemli başarılara imza attım. Ancak sezon sonu sözleşmem bitiyor. Yönetimle oturup konuşuruz devam etmek isterlerse elbette ki ilk tercihimiz burası olur. İnşallah Malatya'da Avrupa macerasını hep birlikte yaşarız" ifadelerini kullandı.

"İnşallah benden daha iyi futbolcular gelir"

Orta saha oyuncusu Murat Yıldırım ise, Avrupa hedefine yakın olduklarını ve bunu gerçekleştirecek güçte olduklarını söyledi. Tecrübeli futbolcu sözleşmesinin Mayıs sonu itibariyle bitecek olması konusuna da değinerek, "Benim de sözleşmem Mayıs sonu bitiyor. İnşallah benden daha iyi futbolcular gelir. Kalıp kalmayacağıma dair netleşmiş bir durum yok. Şuan planlarımı gitmek üzerine ayarladım. Burada bu sezon ki hedefimiz olan Avrupa hedefimizi de gerçekleştirmek istiyoruz" diye konuştu.

Söyleşinin sonunda Çalışkan ve futbolculara okul yönetimi tarafından çiçek verildi.

Evkur Yeni Malatyaspor’dan okul ziyareti

Evkur Yeni Malatyaspor’dan okul ziyareti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber