Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 16 Nisan 2014 - 13:28 Yorum: 0

Evlenme vaadiyle dolandırıcılık iddiası

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde 2 kişiyi "evlenme" vaadiyle dolandırdığı öne sürülen 2 kadın şüpheli, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

Evlenme vaadiyle dolandırıcılık iddiası

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde 2 kişiyi "evlenme" vaadiyle dolandırdığı öne sürülen 2 kadın şüpheli, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesine bağlı Doğanlı köyünde yaşayan Süleyman K. ve Ahmet Ö, bir yakınlarının tavsiyesi üzerine evlenmek için Hatay'a giderek, Sinem U. ve Yasemin B. ile tanıştı.

Burada söz konusu kadınlarla dini nikah kıydıkları iddia edilen Süleyman K. ve Ahmet Ö. ilçeye dönerek evlilik hazırlıklarına başladı. Daha sonra Sinem U. ve Yasemin B'nin de ilçeye gelmesiyle de düğün alışverişi yapıldı. 

Alışverişten bir gün sonra Sinem U. ve Yasemin B'nin altın takıları da yanlarına alarak köyden kaçtığı iddia edildi.

Bunun üzerine Süleyman K. ve Ahmet Ö'nün aileleri, köylülerin de yardımıyla 2 kadını yakalayıp jandarmaya teslim etti. 

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 kadın şüpheli, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber