Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 09 Mart 2015 - 11:33 Yorum: 0

Evlenmek istediği kadının evine pompalı tüfekle gelince

Mersin'de, evlenmesine izin verilmediği iddia edilen kadının evine pompalı tüfekle girmeye çalışan kişi özel harekat ekiplerinin operasyonuyla yakalandı

Evlenmek istediği kadının evine pompalı tüfekle gelince

MERSİN (AA) - Evlenmesine izin verilmediği iddia edilen kadının evine pompalı tüfekle girmeye çalışan zanlı, özel harekat ekipleri tarafından yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Koray S. (29) pompalı tüfekle, Rahime T.'nin (29) merkez Yenişehir ilçesi İnönü Mahallesi'ndeki evine gitti. Aile tarafından içeri alınmayan zanlı eve girmek için kapıyı zorlayınca durum polise bildirildi. Bu sırada zanlının içeri girmesinden korkan Rahime T. ile 2 kız kardeşi ve annesi kendilerini evin arka balkonuna kilitledi.

Olay yerine gelen güvenlik güçleri bina çevresinde önlem alıp ailenin kurtarılması için itfaiye ekiplerinden destek istedi. Apartmanın arkasındaki bir okulun bahçesine gelen itfaiye aracının merdiveniyle üçüncü kattaki balkona çıkan polisler, yanlarında köpeği de bulunan aileyi kurtardı.

Bu arada binaya giren özel harekat ekipleri de apartman içerisindeki zanlıyı etkisiz hale getirerek gözaltına aldı.

Zanlı Koray S, binadan çıkartılışı sırasında kendisini görüntüleyen gazetecilere "Namus için yaptım namus" dedi. Daha sonra Emniyet Müdürlüğü'nde görüntülenen zanlı, bir gazetecinin "Evlendirilmediğin için mi yaptın" şeklindeki sorusuna "Sorun bizim başımızın göklerde olması" şeklinde yanıt verdi.

Kızlarıyla Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen anne Sultan T. ise zanlının kızıyla evlenmek istediğini, müsaade etmeyince olayın yaşandığını söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber