Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:57 İstanbul’da pişkin müşteriler kamerada: Sigara içirmeyince ücretini ödemeyi...09:55 Stajyer ebe olarak görev yaptığı Çocuk Cerrahi Servisi’ni çizimleri ile ren...09:55 Beşiktaş’ta o eve yine araç çarptı: 3. kez faciadan dönülen anlar kamerada09:54 Dörtyol’da farklı suçlardan aranan 3 şahıs tutuklandı09:54 Su samuru havuzdaki balıkları yerken görüntülendi09:53 Açık alanda çalışan işçilere sıcak hava uyarısı09:53 Dörtyol’da 10 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan şahıs tutuklandı09:52 Yeşilay ve Kızılay’dan Rektör Çomaklı’ya ziyaret09:51 MediaMarkt’ta 1 yılda 700’den fazla akıllı telefon kiralandı09:51 Dörtyol’da aranan şahıslara yönelik çalışmada 2 şahıs cezaevine teslim edil...09:51 Dilan ve Engin Polat, iş yeri kurşunlama davasında hakim karşısına çıkacak09:51 180 bin ton pamuk üretilen Hatay’da 3 bin depremzede çiftçiye pamuk tohumu...09:50 Yusuf Şimşek; "Tek isteğim polis ya da asker olmak ancak, okumak yerine tar...09:49 İskenderun’da asayiş uygulaması bin 88 şahıs sorgulandı09:49 Hatay’da fuhuş suçundan 3 kişiye idari işlem yapıldı09:49 Trendyol Süper Lig’de 34. hafta yarın başlayacak09:49 Ağrı’da jandarmadan öğrencilere “mahremiyet” eğitimi09:48 Çanakkale Kara Savaşları’nda broşürle propaganda savaşı09:47 İsmail Kartal’ın 10. derbi heyecanı09:47 Demirçalı: “Biran evvel ‘kentsel dönüşüm, yerinde dönüşüm’ çalışmalarına ba...
23 Nisan
Türkiye 28 Ekim 2016 - 09:23 Yorum: 0

Evleri küle dönen dört çocuklu Suriyeli aile evsiz kaldı

İzmir'in Bayraklı ilçesinde evleri yanan dört çocuklu Suriyeli aile, evsiz kaldı.

Evleri küle dönen dört çocuklu Suriyeli aile evsiz kaldı

İzmir'in Bayraklı ilçesinde evleri yanan dört çocuklu Suriyeli aile, evsiz kaldı. Aile, soğuk havaya rağmen balkonda kalıyor.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde yaşayan Suriye uyruklu dört çocuk sahibi Ahmet ve Sahra Xalıt çiftinin evleri, geçtiğimiz günlerde kömürlükten çıkan yangın sonucu yandı. Yangın sonrası ev küle dönerken, Ahmet ve Sahra çifti dört çocukla birlikte balkonda kalmaya başladı. Soğuk havaya rağmen gidecek yerleri olmadığı için balkonda kalmaya başlayan Ahmet ve Sahra çifti yetkililerden yardım istedi. Türkçe bilmedikleri için dertlerini anlatamayan Sarah ve Ahmet'in yardımına koşan Sarah'ın kardeşi Hüseyin Ali, yangının, ablasının çocuğu okula götürdüğü sırada çıktığını ve her tarafın yandığını söyledi. Ali, "Her taraf yandı. Gidecek yerimiz yok, yardım eden yok, yardım istiyoruz" diyerek yardım talebinde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber