Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 09 Eylül 2016 - 11:25 Yorum: 0

Evlilik okulundan 173 çift daha mezun oldu

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen Evlilik Okulu'ndaki eğitimlerini tamamlayan 173 evli ve yeni evlenen çift törenle sertifikalarını ve çamaşır...

Evlilik okulundan 173 çift daha mezun oldu

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen Evlilik Okulu'ndaki eğitimlerini tamamlayan 173 evli ve yeni evlenen çift törenle sertifikalarını ve çamaşır makinelerini aldı.

Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen sertifika törenine, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve kursiyerler katıldı. Şahinbey Belediyesi'nin 2009 yılında başlattığı evlilik okulu projesi kapsamında 7 bin 658 kişiye eğitim verildi.

7 bin 658 çifte eğitim verdik

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, Evlilik Okulu Projesini önemsediklerini belirterek "2009 yılında başladığımız evlilik okulu projemiz aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bu projemizde Gaziantep Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Diyanet İşleri Başkanlığımız bize destek veriyorlar. Hayatlarının en önemli dönüm noktalarında iki insanın bir araya gelerek hayatlarını birleştirdiği ve daha sonra dünyevi ve ahiret hayatını yakından etkileyen bu önemli dönüm noktasında, çiftlerimize evliliklerinde neler yapmaları, neler yapmamaları gerektiği, evliliğin din, sağlık ve hukuki boyutu anlatılıyor. Evlilik Okulu Projemizde şu ana kadar 7 bin 658 çiftimize eğitim verildi. Son olarak 173 çiftimize sertifikalarını vereceğiz. Onlara düğün hediyesi olarak, otomatik çamaşır makinesi hediye edeceğiz. Ben çiftlerimize iki cihanda mutluluklar diliyorum. Allah onları mesut bahtiyar etsin" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından yeni çiftlere sertifika ve çamaşır makinesi, eski evli çiftlere ise sertifika ve çay seti hediye edildi.

Evlilik okulundan 173 çift daha mezun oldu

Evlilik okulundan 173 çift daha mezun oldu

Evlilik okulundan 173 çift daha mezun oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber