Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Ekim 2016 - 18:08 Yorum: 0

Eximbank Batmanlı ihracatçıları bilgilendirdi

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) ev sahipliğinde sorumlu olduğu bölge illerinin ihracat kapasitesini geliştirmek için ülkemizin ihracat kredisi sağlayan resmi...

Eximbank Batmanlı ihracatçıları bilgilendirdi

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) ev sahipliğinde sorumlu olduğu bölge illerinin ihracat kapasitesini geliştirmek için ülkemizin ihracat kredisi sağlayan resmi kuruluşu Türk Eximbank ile ortaklaşa Batman'da bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

Bölgenin ihracata yönelik teşvik konusunda etkin rol alan Dicle Kalkınma Ajansı, Türkiye'nin resmi ihracat teşvik kuruluşu olan Türk Eximbank eğitimlerini bölgede yapıyor. Ajans bölgesinde bulunan ihracatçılara yönelik Türk Eximbank Kredi ve Sigorta Bilgilendirme Semineri'nin ikinci toplantısı Batman'da özel bir otelde gerçekleştirildi. Eğitim semineri Eximbank Müşteri İlişkileri Müdür Yardımcısı Erkan Oğuz ile Uzman Haydar Öztürk tarafından verildi. Toplantıya Bölge'de faaliyet gösteren ihracatçı, yatırımcı ve girişimciler katıldı. Mardin'de yapılan ilk toplantının verimli geçmesi ve paydaşlarca büyük yankı uyandırması ile birlikte bölgenin ihracat açısından yüksek kapasiteye ve potansiyele sahip ili Batman'da da katılımın yüksek olmasını sağladı. İhracatçılar için maddi olanakların sağlanması açısından önem arz etmesi ve ihracat konusunda sağlam temeller atılabilmesi maksadıyla ihracat teşvik kuruluşu Türk Eximbank eğitimleri paydaş katılımcıları tarafından yoğun katılım gösterildi.

Eximbank Batmanlı ihracatçıları bilgilendirdi

Eximbank Batmanlı ihracatçıları bilgilendirdi

Eximbank Batmanlı ihracatçıları bilgilendirdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber