Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Magazin 01 Eylül 2016 - 12:24 Yorum: 0

EXPO 2016’da klarnetten, pop-slow müziğe yolculuk

EXPO 2016 Antalya'da, ünlü klarnet virtüözü Serkan Çağrı ve pop-slow müzik sanatçısı Hakan Altun sahne aldı.

EXPO 2016’da klarnetten, pop-slow müziğe yolculuk

EXPO 2016 Antalya'da, ünlü klarnet virtüözü Serkan Çağrı ve pop-slow müzik sanatçısı Hakan Altun sahne aldı.

EXPO 2016 Antalya'da yerli konserler serisi kapsamında ünlü klarnet virtüözü ve akademisyen Serkan Çağrı ile pop-slow müzik sanatçısı Hakan Altun, Turkcell Büyük Amfi Tiyatro'da konser verdi. Sunuculuğunu Ersin Düzen'in yaptığı gecede ilk olarak sahneye dünyaca ünlü klarnet ustası Serkan Çağrı çıktı.

Ünlü virtüöz Çağrı, farklı kimliği ve renkli performansıyla sevenlerini adeta mest etti. Türkiye'nin ilk EXPO'suyla gurur duyduğunu belirten Çağrı, "EXPO'yla hepimiz gurur duyuyoruz. Böylesine bir gecede sizinle olmak bizim için büyük bir şeref. Konserlerde normalde sizler alkış tutan ve izleyen oluyorsunuz. Burada sözler var. O sözleri sizin için hazırladım. Burada şarkıyı sizler söyleyeceksiniz. Benim bugün büyük bir korom var" dedi.

Daha sonra konser alanındaki izleyiciler, Serkan Çağrı'nın klarnetine, barkovizyondan okudukları şarkı sözleriyle eşlik etti. Konser sırasında ayrıca, EXPO 2016 Antalya Sergi Alanı'nda bulunan ses sanatçısı, makyaj uzmanı ve oyuncu Suzan Kardeş, Serkan Çağrı ile birlikte aynı sahneyi paylaştı. Kosovalı Türk ses sanatçısı Kardeş, Çağrı'ya Balkan ezgilerini taşıyan "Vay halime', "Osman ağa" ve "Damat halayı" isimli parçalarda eşlik etti.

Konser sonunda Ersin Düzen, EXPO 2016 Antalya'nın sembolü olan şakayık çiçeğini, Serkan Çağrı ve Suzan Kardeş'e hediye etti.

Serkan Çağrı'dan sonra sahneye, "Telefonun başında" isimli şarkısıyla çıkan Hakan Altun, slow ve hareketli parçalarını EXPO 2016 Antalya'daki sevenleri için söyledi. 10. Yıl Marşı'nı büyük bir coşkuyla hayranlarıyla birlikte söyleyen Altun, "Sen de ağla" ve "Mahşere kadar" isimli şarkılarıyla izleyenlerden tam not aldı. Yaklaşık bir saat süren konser sonrası EXPO 2016 ziyaretçileri Altun'u ayakta alkışladı.

Konser sonrası sunucu Ersin Düzen, Hakan Altun'a, EXPO 2016'nın sembolü olan şakayık çiçeği takdim etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber