Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 29 Ağustos 2016 - 14:43 Yorum: 0

EXPO 2016’da pop gecesi

EXPO 2016 Antalya'nın yerli konserler serisinde pop müzik sanatçıları Edis ve Soner Sarıkabadayı sahne aldı.

EXPO 2016’da pop gecesi

EXPO 2016 Antalya'nın yerli konserler serisinde pop müzik sanatçıları Edis ve Soner Sarıkabadayı sahne aldı. Sanatçılar, EXPO 2016 Antalya ziyaretçilerine sesleri, dans ve sahne şovlarıyla güzel bir gece yaşattı.

Londra doğumlu şarkıcı Edis ile Türk Pop Müziği şarkıcısı ve söz yazarı Soner Sarıkabadayı, EXPO 2016 Antalya'nın yerli konserler serisinde sahne aldı. EXPO 2016 Antalya Turkcell Büyük Amfi Tiyatro'da Alem FM'in program yapımcısı Adem Metan'ın sunduğu gecede, ilk olarak sahneye şarkıcı, şarkı yazarı ve oyuncu Edis olarak bilinen Edis Görgülü çıktı. Edis, son dönemlerde dillerden düşmeyen "Benim Ol', "Olmamış mı?" ve "Dudak" gibi birçok şarkıyı EXPO 2016 Antalya'daki ziyaretçileriyle birlikte söyledi. Altın Kelebek Ödülleri, Kral Türkiye Müzik Ödülleri dahil olmak üzere birçok yarışmada "En İyi Çıkış Yapan Sanatçı" dalında ödüller kazanan Edis, hayranlarından tam not aldı.

Genç sanatçıdan sonra sahneye, Türk Pop Müziği şarkıcısı ve söz yazarı Soner Sarıkabadayı çıktı. Yaklaşık bir saat süren performansı sırasında Sarıkabadayı, eski ve yeni şarkılarının bazılarını EXPO 2016 Antalya ziyaretçileriyle birlikte söyledi. 5 bin kişilik Turkcell Büyük Amfi Tiyatro'yu dolduran izleyicileri performansı ve seslendirdiği şarkılarla coşturan Sarıkabadayı, sevenlerinden büyük alkış aldı. Sarıkabadayı, konser sırasında küçük oyuncu Emir Berke Zincidi ile de bir düet yaptı. Konser sonrasında sanatçı Edis ve Soner Sarıkabadayı'ya, EXPO 2016'nın sembol çiçeği olan şakayık hediye edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber