Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 27 Mayıs 2017 - 20:28 Yorum: 0

Eyüp Arın: “Hakem çok net golümüzü vermedi”

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, "İkinci yarıda 3 tane arka arkaya bulduğumuz pozisyon vardı. Bana göre hakem çok net golümüzü vermedi. Son dakika...

Eyüp Arın: “Hakem çok net golümüzü vermedi”

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, "İkinci yarıda 3 tane arka arkaya bulduğumuz pozisyon vardı. Bana göre hakem çok net golümüzü vermedi. Son dakika golüyle Başakşehir kazandı" dedi.

Adanaspor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda karşılaştığı Medipol Başakşehir'e 2-1 mağlup oldu. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, "Sabır kelimesi Halis Özkahya'nın üzerinde çok vardı. Rakip takıma sabırlı davrandı. Maça golle başlayabilirdik. Ama sonra çok kaliteli olan Başakşehir'in çarkları dönmeye başladı. Golü de buldular. Sonra biz dengeyi sağladık. Rakibin eksik olmasını değerlendirmeye başladık. İkinci yarıda 3 tane arka arkaya bulduğumuz pozisyon vardı. Bana göre hakem çok net golümüzü vermedi. Son dakika golüyle Başakşehir kazandı. Onları tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber