Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 23 Ağustos 2016 - 09:13 Yorum: 0

Eyüp Arın; “Ligde can yakacak bir ekibimiz var”

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adanaspor'un Teknik Sorumlusu Eyüp Arın, takımda yeni oyuncuların bulunduğunu ve bu oyuncuların oynadıkça daha da iyi bir...

Eyüp Arın; “Ligde can yakacak bir ekibimiz var”

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adanaspor'un Teknik Sorumlusu Eyüp Arın, takımda yeni oyuncuların bulunduğunu ve bu oyuncuların oynadıkça daha da iyi bir performans ortaya koyacağını kaydederek, "Bu takımın oynadıkça bu lige damga vuracağına inanıyorum. İnşallah can yakmaya bu haftadan itibaren başlarız" dedi.

Adanaspor, Osman Yereşen Tesisleri'nde alt yapı sorumlusu Eyüp Arın nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Arın, cumartesi günü karşılaşacakları Kasımpaşa'nın ligin deneyimli ekiplerinden bir tanesi olduğuna dikkat çekerek, "Gerçekten bu lige damgasını vuran bir takım. Ama bizim takımımızın da oynadıkça bu lige damga vuracağına inanıyorum. Oyuncularımız birbirini tanıdıkça, birbirlerini sahada tamamladıkça, Bursaspor maçında gördüğümüz kadarıyla ligde can yakacak bir ekip. Bu ekip çalıştıkça çok daha iyi olacak. Zor bir maç oynayacağız. Amacımız orada Adanaspor'u en iyi şekilde temsil edip puan ve puanlarla dönmek. Bunu başarabilecek bir ekibimiz var. İnşallah can yakmaya bu haftadan itibaren başlarız" diye konuştu.

Kasımpaşa'nın Trabzonspor'a 2-0 yenildiği maçı izlediğini ve teknik ekip ile beraber analizler yaptıklarını kaydeden Arın, oyunculara bu analizleri paylaşacaklarını söyledi.

Arın, "Nöbetçi Hoca" yakıştırması ile ilgili bir soruya ise, "Beni Adana tanıyor. Ben Adanaspor'un bir neferiyim. 40 yıldır bu camianın içindeyim. Adanaspor benim için ayrı bir can ve kan demektir. Ben futbolcusuyum, hocasıyım, taraftarıyım, en gönüllü insanıyım" cevabını verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber