Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
Sami Er
Spor 21 Mayıs 2022 - 00:03 Yorum: 0

Eyüp Gözgeç: “Buradaki madalya sayısını Paris Olimpiyatları’nda da almak istiyoruz”

Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 5 milli boksör altın madalyaya ulaşırken, Türkiye organizasyonda takım halinde şampiyon oldu.

Eyüp Gözgeç: “Buradaki madalya sayısını Paris Olimpiyatları’nda da almak istiyoruz”

Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 5 milli boksör altın madalyaya ulaşırken, Türkiye organizasyonda takım halinde şampiyon oldu. Kupa seremonisinde sporcularla sevinci birlikte yaşayan Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, "10 yıllık bir emeğin sonucunda başarıya ulaşmış olduk" dedi.

Türkiye'nin ev sahipliğinde Başakşehir Gençlik ve Spor Tesisleri'nde düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda Türk milli takımı damga vurdu. Ay-yıldızlı sporcular, 5 altın ve 2 bronz olmak üzere toplamda 7 madalya elde etti. Milliler kupayı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun elinden aldı. Kupa seremonisinde sporcuların sevincine katılan Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç de tek tek boksörleri kutladı. Şampiyonanın kapanışında basın mensuplarına açıklamada bulunan Başkan Gözgeç, "Tarihi bir şampiyona oldu. Spor tarihinde ilk defa böyle hepimizin mutlu olduğu bir şampiyona oldu. Bu bir başlangıç oldu, çocuklarımızla birlikte 10 yıllık bir emeğin sonucunda başarıya ulaşmış olduk. 1 ay sonra Akdeniz Oyunları var, ondan sonra uzun hedefimiz 2024 Paris Olimpiyatları. İnşallah buradaki altın sayısını, gümüş sayısını, bronz sayısını Fransa'da da almak istiyoruz" dedi.

"Türk genci bunları hak etti"

Şampiyonada destek veren herkese teşekkürlerini ileten Başkan Eyüp Gözgeç, "Türkiye'de 45 milyon genci olan bir milletin bunları hak ettiğine inanıyorum. Cumhurbaşkanımız bizleri teşvik ediyor, destekliyor ona da çok teşekkür ediyorum. Spor Bakanımız burada, spor teşkilatımız bizlere destek verdiler. Bunların en önemli ayağında basın var. Basın sesimizi duyurmazsa, amatör branşları kimse duymuyor. Şu anda dünya birincisi olduk, madalyalarımız gerçek madalyalarımız oldu. Güzel bir atmosferle şampiyonayı bitiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber