Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Temmuz 2017 - 11:23 Yorum: 0

Eyup Özkeçeci’den 24 Temmuz Basın Bayramı mesajı

AK Parti İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci yayımladığı mesajla 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı.

Eyup Özkeçeci’den 24 Temmuz Basın Bayramı mesajı

AK Parti İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci yayımladığı mesajla 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı.

Özkeçeci mesajında, "Hür basının toplum için ne kadar hayati bir öneme sahip olduğunu, 15 Temmuz gecesi girişilen hain darbe teşebbüsünün önlenmesinde, basın ve yayın organlarımızın birlik ve beraberlik mesajı vererek, oynadığı rol bize bir kez daha göstermiştir" ifadelerini kullandı.

'Türk Basını kalemin kılıçtan keskin olduğunu tüm dünyaya gösterdi'

Özkeçeci Türk basını ile ilgili olarak,"Demokrasiyi canını vererek, kanını dökerek zor kazanmış bir milletin gözü, kulağı ve sesi niteliğindeki Türk basını, darbecilere karşı duruşu, olan biteni an be an tüm çıplaklığı ile yansıtması ve "Demokrasiye sahip çıkın. Darbeye karşı durun" çağrısında bulunarak sorumluluk almasıyla, kalemin kılıçtan keskin olduğunu tüm dünyaya bir kez daha gösterdi.

Özkeçeci mesajının devamında, "Basının, duyarlı ve sorumlu yayıncılık ilkesine bağlı hareket ederek topluma doğru ve hızlı haber vermesi sayesinde, halkın duruma el koyması ancak hür bir basın ile mümkün olabilmiştir. Dolayısıyla, devletin varlığı, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü korumada basın yayın kuruluşlarımızın rolü inkar edilemez. İnanıyor ve yaşıyoruz ki basınımız, her zaman olduğundan daha hür, devletimiz, milletiyle daha güçlü, insanımızın ufku daha parlak, geleceği daha aydınlıktır. Gerek şahsımın gerek ise mensubu bulunduğum AK Partinin ve hükumetimizin, çalışma koşullarının iyileştirilmesinden modern teçhizat ve donanıma kavuşmasına kadar bir çok konuda destek olmak için her fırsatta tüm imkanını seferber ettiği basın mensuplarını, halkımızın emaneti olarak görüyoruz. Yaptıkları işe halel gelmemesi için de özen gösteriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, Gazetecilerin Basın Bayram'ını kutlarken, Gaziantep'imizin gelişmesi ve vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alabilmesi, daha yüksek yaşam standartlarına kavuşabilmesi için yaptığımız çalışmaları halkımıza duyuran; vatandaşlarımızın sorunlarını da bize ileterek şehrimizin her kesimine kulak verebilmemizi sağlayan yerel basın mensubu dostlarımıza da ayrıca teşekkür ediyor, tüm basın mensubu arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyorum "ifadelerine yer verdi.

Eyup Özkeçeci’den 24 Temmuz Basın Bayramı mesajı

Eyup Özkeçeci’den 24 Temmuz Basın Bayramı mesajı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber