Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Temmuz 2016 - 21:28 Yorum: 0

Eyüpspor taraftarı, darbeye karşı yürüdü

Spor Toto 2.Lig ekiplerinden Eyüpspor taraftarları, 15 Temmuz darbe girişimini protesto etti.

Eyüpspor taraftarı, darbeye karşı yürüdü

Spor Toto 2.Lig ekiplerinden Eyüpspor taraftarları, 15 Temmuz darbe girişimini protesto etti.

15 Temmuz'da gerçekleştirmek istenen darbe girişiminin ardından Eyüpspor taraftarları yürüyüş düzenleyerek bu girişimi protesto etti. Yürüyüşe, Eyüpspor taraftarları başta olmak üzere ilçedeki amatör spor kulüplerinin taraftarları, Eyüpspor'lu futbolcular, ilçedeki STK'lar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Eyüp İlçe Stadyumu önünde Eyüp Belediyesi Mehteran takımının startı ile başlayan yürüyüşte taraftarlar Türk bayrağı açtı. 15 Temmuz'da gerçekleştirmek istenen darbe girişimine tepki gösteren taraftarlar Eyüp İlçe Stadı'ından ellerinde taşıdıkları dövizler ve "Ne Mutlu Türkiye" sloganı atarak yürüdü. Eyüp İlçe Meydanı'na gerçekleştirilen protesto yürüyüşüne bazı araçlarda korna çalarak destek verdi.

Yürüyüş öncesi açıklama yapan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "15 Temmuz'dan bu yana milletimiz tek vücut halinde buna tepki veriyor. İradesini ortaya koyuyor. Halkın iradesinin her şeyin üstünde olduğunu değişik vesilelerle vurguluyor. 16 günden bu yana Eyüp'te bu sergileniyor. Bugünde Eyüpspor taraftarlar derneğimiz, Eyüpspor ve camialar, STK'lar, sporcular darbeye karşı duruşlarını ortaya koymak, milletin iradesinin her şeyin üstünde olduğunu vurgulamak adına sembolik bir yürüyüş tertip ettiler. Bizi de davet ettiler. Eyüp stadında sporcularımızla beraber meydana yürüyeceğiz. Eyüp'te spor camiası olarak darbelere karşı olduğumuzu göstereceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber