Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...
Yerel 07 Ekim 2020 - 13:48 Yorum: 0

Eyüpsultan Belediyesi Dil Evi’nde eğitimler başladı

Eyüpsultan'da gençlere ve çocuklara yabancı dil eğitimi verilmek üzere Düğmeciler Mahallesi'nde açılan Dil Evi'nde eğitimler kademeli olarak başladı.

Eyüpsultan Belediyesi Dil Evi’nde eğitimler başladı

Eyüpsultan'da gençlere ve çocuklara yabancı dil eğitimi verilmek üzere Düğmeciler Mahallesi'nde açılan Dil Evi'nde eğitimler kademeli olarak başladı.

Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından gençlere ve çocuklara yabancı dil eğitimi verilmek üzere Düğmeciler Mahallesi'nde açılan Dil Evi'nde eğitimler kademeli olarak başladı. Pandemi nedeniyle maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde hizmet veren Dil Evi'nde İngilizce ve Arapça eğitimleri veriliyor. Kontenjanın yarısı kadar öğrenci alan Dil Evi'nde üç seans şeklinde Arapça sınıfında yetişkinlere, üniversitelilere ve 5. Sınıf öğrencilerine, İngilizce sınıfında ise 2 lise ve 1 ortaokul sınıfının eğitimleri başladı. Şu an için sadece 2 sınıfın eğitimlerini hafta sonu başlatan Dil Evi, ileri ki günlerde hafta sonu diğer sınıflarını da aktifleştirerek ilkokul, ortaokul sınıflarını da başlatacak. En son hafta içi sınıflarının da açılması hedefleniyor.

Eğlenerek yabancı dil öğreniyorlar

Düğmeciler Mahallesi'nde bulunan Dil Evi'nde öğrenciler, birbirinden farklı oyunlar oynayıp, etkinlikler yapıp, film izleyip, şarkı söyleyerek İngilizce ve Arapça öğreniyor. Ücretsiz olarak eğitimin verildiği Dil Evi'nde öğrenciler kalem ve defterden uzak dört duvara sığmayacak bir eğitim modeli ile İngilizce'yi ve Arapça'yı görerek, yaşayarak severek ve eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşıyor. Konuşabilecekleri, tartışabilecekleri ve müzakere edebilecekleri bir ortamda pratik yapan öğrenciler, aynı zamanda konuştukları konular üzerine eğlenceli oyunlar oynayıp, karaoke yaparak ve filmler izleyerek dillerini geliştiriyorlar.

Eyüpsultan Belediyesi Dil Evi’nde eğitimler başladı

Eyüpsultan Belediyesi Dil Evi’nde eğitimler başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber