Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Nisan 2020 - 14:18 Yorum: 0

Eyüpsultan Belediyesinden çocuklar için masal saati

Eyüpsultan Belediyesi, günlük rutin olarak gerçekleştirilen hizmetlerin yanı sıra sosyal medya üzerinden her gün farklı bir canlı yayın yaparak, vatandaşlara...

Eyüpsultan Belediyesinden çocuklar için masal saati

Eyüpsultan Belediyesi, günlük rutin olarak gerçekleştirilen hizmetlerin yanı sıra sosyal medya üzerinden her gün farklı bir canlı yayın yaparak, vatandaşlara hem bilgi verip hem de merak ettikleri konularda destek oluyor. Bu kapsamda çocuklar için de Masal Saati programı düzenleniyor.

Sosyal medyada diyetisyen ve psikolog canlı yayınlarında vatandaşlara sağlıklı yaşam konularında bilgiler veren, onların merak ettikleri soruları cevaplandıran Eyüpsultan Belediyesi, çocukları da unutmadı. Sosyal medyadan canlı yayınlanan Masal Saati programı, çocukların buluşma noktası oldu. Belediyenin sosyal medya hesapları üzerinden, Hasan Hüseyin Karabağ'ın anlatımıyla, canlı olarak yayınlanan "Masal Saati" programı büyük ilgi gördü.

Çocukların hayal dünyasını ve kelime hazinesini geliştiren, onlara okuma, anlatma alışkanlığı ve kitap sevgisi kazandıran, programı küçükler kadar büyükler de keyifle izledi. Eyüpsultan Belediyesinin sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği canlı yayınların devam edeceği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber