Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Nisan 2020 - 13:23 Yorum: 0

Eyüpsultan bu hafta pazarlar çarşamba günü kurulacak

Eyüpsultan Belediyesi, korona virüs salgını tedbirleri kapsamında uygulanacak olan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Perşembe-Cuma-Cumartesi-Pazar...

Eyüpsultan bu hafta pazarlar çarşamba günü kurulacak

Eyüpsultan Belediyesi, korona virüs salgını tedbirleri kapsamında uygulanacak olan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Perşembe-Cuma-Cumartesi-Pazar günü kurulan pazarların çarşamba günü kurulacağını açıkladı.

Perşembe ile Pazar günleri arasını kapsayan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle, hem vatandaşın hem de pazar esnafının mağduriyet yaşamaması için Eyüpsultan'daki semt pazarlarının günlerinde değişikliğe gidildi. Bu kapsamda, Esentepe Perşembe Pazarı, Nişanca Otakçılar Perşembe Pazarı, İslambey Cuma Pazarı ve Çırçır Mahallesi Parseller Cuma Pazarı'nın aynı yerinde Çarşamba günü kurulacağı açıklandı. Ayrıca çarşamba günkü Karadolap Pazarı da yine aynı gününde kurulacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber